Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 14 Online 19 Mai 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 14 de pe 19 mai 2024

Gioni face o vizită cafenelei și vede bacșisul Ramonei care este de doar 50 de bani, in bravo tata sezonul 2 episodul 14 online 19 mai 2024. ,,Aoleo, de ce merge așa de prost?”, întreabă Gioni. Ramona îl răspunde că din cauza lucrurilor din meniu care nu prea mai există. Aceasta îi spune că mai are foarte puțin până la faliment. ,,În ce sens faliment?”, întreabă Gioni. ,,În sensul ăla ca va trebui să muncești, în curând”, spune Ramona.

Gioni ia inițiativă și începe să scoată toate electronicele din priză și să stingă luminile din locație. El încearcă să dea jos un bec, dar se electrocutează. Toată lumea crede că a murit. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 14 de pe 19 mai 2024.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 14 de pe 19 mai 2024

Angelica o insoțește pe Crenguța la întâlnirea pe care o are cu bărbatul de pe internet. Crenguța vrea să plece deoarece bărbatul întârzie, dar Angelica îi spune să aștepte, să îi dea o șansă.

Bărbatul își face apariția, iar Crenguța este în șoc de cât de bine arată acesta. ,,Alex, încântat!”, spune bărbatul, în timp ce întinde mâna spre Crenguța. ,,Și mie, adică și nouă… că… tuturor”, răspunde emoționată Crenguța.

Alex o conduce pe Crenguța până acasă, iar acesta încearcă să o sărute. Apare Emil care îi deranjeazîă pe cei doi si se prezintă, ca fiind soțul Crenguței. Alex răspunde că nu are vreo problemă că aceasta este măritată, iar mai apoi le spune că o poate chema și el pe soția lui ca să fie egalitate. Crenguța pleacă nervoasă. 13:18 – 14:48 emil itnervine peste crenguta si barbatul cu care a iesit la întâlnire.

Mario, Flavius și Emil îi organizează priveghiul lui Gioni la cafenea. Mario a adus tricouri personalizate pentru toți care sunt la priveghi. Cefalosu și Chikita își fac apariția și le zic să strângă tot din cafenea.

,,Nu ai voie cu marfă de afară la noi în cafenea”, spune Cefalosul. Băieții nu înțeleg și întreabă la ce se referă mai exact. ,,Eu sunt moștenitoarea de drept a lui Gioni”, răspunde Chikita. Tot ea adaugă că Gioni îi lasă ei tot ce ține de cafenea. Toți prietenii lui Gioni se strâng la el acasă și îl roagă să repare această situație cu moartea lui. ,,Îți iau mașina, îți iau casa, îți iau cafeneaua, tot!”, spune Ramona.

,,Bine, o să ies și o să spun adevărul!”, îi răspunde Gioni. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 14 online 19 mai 2024..

Luca adună toți copiii la el în cameră să le spună pentru a scăpa de Toma. Fiica lui Flavius, spune că vrea să scape de el pentru că este casa prea aglomerată.

,,Cu Toma în casă nu avem loc să ne luăm un cățel”, spune Luca și îi convinge pe ceilalți copii să se alăture planului.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 14 online 19 mai 2024

Gioni este epilat de către Flavius și Mario. Tot ei îl și machiază pe acesta ca să arate ca o femeie. La cafenea Cefalosul și Chikita fac legea. Între timp, apare Gioni îmbrăcat în femeie, dându-se drept mama lui. Reporterii și cameramanii prezenți în cafenea îl asaltează.

,,Ea este doamna Gionița, mama lui Gioni și a venit tocmai din America pentru acest tragic accident”, spune Mario.

,,Gioni, băiatul meu, a fost o minune de copilaș, de băiețel care toată viața lui a avut grijă de mine”, spune Gioni deghizat în mama lui. Tot el îi spune că mai are nevoie de o singură rugăminte, de inregistrarea de la Chikita în care spune că i-ar lăsa ei Gioni moștenirea.

Cefalosul merge să vorbeasca cu soția lui, Chikita, pe care o roagă să îi dea lui înregistrarea. Chikita îi spune că i-a luat baba mințile, iar Gioni apare în peisaj. Chikita îl trage de păr și îl demască, iar Cefalosul îi dă un pumn.

Gioni și Cefalosul au o discuție între patru ochi. Gioni, aka Sandy, mama acestuia îi spune că îl vede pe fiul ei peste tot. Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 14 online de pe 19 mai 2024 integral..