Acces Direct 21 Februarie 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 33

acces direct 21 februarie 2024
Apar noi detalii șocante la acces direct 21 februarie 2024 în cazul Ginei! Familia consideră că femeia ar fi fost ucisă. Semnele care le-au dat de bănuit apropiaților. Ce a mărturisit Mircea, unchiul ei, în exclusivitate pentru ediția de astăzi de la Acces Direct. Familia Ginei vrea să afle adevărul cu privire la circumstanțele în care femeia s-a stins din viață. Ce au observat apropiații la priveghi și înmormântare.

Unchiul Ginei a mărturisit că a observat la înmormântare faptul că femeia avea un semn pe mână, unul la buză, un cercel rupt, dar și o unghie ruptă. Din cauza acestor aspecte, familia se gândește că ea ar fi fost ucisă, nu că ar fi ales să moară.

Acces direct 21 februarie 2024 reluare

Cu atât mai mult, Mircea a ținut să precizeze că mama Ginei este convinsă de atunci că femeia a fost omorâtă. Bărbatul susține că este dezamăgit de felul în care oamenii legii se ocupă de acest caz.

„Acasă, la înmormântare și la priveghi, am văzut mai multe semne care nouă, familiei, nu ne-au convenit. Am început să cercetăm cazul. Noi, ca familie, am început să intrăm în cercetări, să vedem ce s-a întâmplat cu Gina, de ce a murit. Am intervenit la Poliție, dar nu a vrut să ne primească. Cu mari intervenții ne-a primit. A avut un semn pe mână (n.r. Gina), un semn la buză, cercelul rupt în ureche și o unghie ruptă. Deci semnele astea ne-au dat peste cap de tot”, a mărturisit Mircea, unchiul Ginei, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 februarie 2024 online.

Unchiul Ginei a rămas șocat în momentul în care a mers la Poliție și a cerut telefonul femeii. Ofițerii i-ar fi spus bărbatului, pe un ton glumeț, că dispozitivul se află, „din greșeală”, la prietenul acesteia.

Bărbatul nu poate înțelege de ce Poliția a lăsat telefonul pe mâna prietenului, asta pentru că este o probă foarte importantă în cercetarea cazului. Unchiul Ginei susține că el știe cine ar fi ucis-o pe nepoata lui.

Acces direct reluare din 21 februarie 2024 online, complet mai jos

Doamna Maria este disperată și vrea ca fiica ei să se întoarcă acasă la familie. Femeia a decis să-și lase soțul și copilul de 11 ani singuri și s-a mutat la amant. Din spusele invitatei la Acces Direct, bărbatul nu este de încredere, astfel că aceasta poate fi în pericol.

Femeia este îngrijorată pentru situația fiicei sale. Aceasta, în vârstă de 45 de ani, a început să aibă o relație extraconjugală cu un bărbat din Strehaia, în urmă cu patru ani. În acești ani, ea s-a reîntors și la soțul ei cu care are un copil, Vladuț. De o lună, nimeni nu mai știe nimic de femeie, iar mama sa se teme pentru viața ei.

Aceasta a cerut ajutorul emisiunii Acces Direct pentru a rezolva situația fiicei sale. Femeia în vârstă de 45 de ani a început să aibă o relație extracongujală în urmă cu patru ani. După ce s-a aflat infidelitatea, ea și soțul au decis să divorțeze, iar aceasta s-a mutat la noul iubit.

În ultimii ani, aceasta s-a întors de mai multe ori la soț, și-a vizitat copilul, iar de o lună, nimeni nu mai știe nimic de soarta ei. După spusele doamnei Maria, iubitul tinerel nu este un bărbat de încredere, deoarece nu mai lucrează și s-a întors înapoi în Strehaia, alături de familia sa, loc unde ar locui și femeia.

”Acum patru ani s-a întâlnit cu un bărbat mai tânăr, cred că are 31-32 de ani, pe Facebook cred că s-au întâlnit. În acest timp ea nu a mai răspuns la telefon, vorbim la o săptămână două. După naștere a avut depresie post-natală, dar nu a vrut să se trateze. Ea a venit la noi acum o lună. Băiatul lucrează în București, iar anul trecut e avut piciorul rupt și când s-a vindecat, s-a întors la Strehaia, după nu s-a mai angajat. Fata a intrat în șomaj. De o lună nu ne mai răspunde la telefon și nu au nici un loc stabil”, a spus doamna Maria. Vezi aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 februarie 2024 online.