Las Fierbinti Sez.25 Episodul 5 Reluare 21 Februarie 2024

las fierbinti sezonul 25 in reluare din 2024 complet

Adevăratul iubit al soacrei lui Celentano își va face apariția la cârciuma lui Bobiță in las fierbinti sezonul 25 episodul 5 reluare 21 februarie 2024 pentru a-i da o lecție lui Dorel, care s-a amorezat de aceasta. Însă Celentano va sări în apărarea prietenului său: „Soacră-mea este gagica lui Dorel și așa rămâne. Tataie, soacră-mea este pe tarlaua mea, iar eu hotărăsc cine e gagicul ei!”. Cum se va încheia conflictul celor doi bărbați, vom afla în câteva ore.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 5 de pe 21 februarie 2024

Aseară, telespectatorii au fost cu ochii pe noul episod din Las Fierbinți și s-au bucurat la maximum de comedie. Locuitorii celui mai popular sat au trecut prin peripeții neașteptate, iar serialul a fost lider absolut de audiență.

​Celentano i-a făcut o vizită mamei soacre alături de Dorel, însă aceasta nu s-a arătat prea fericită: „Iar ai venit cu prostul ăsta? Celentano, plecați de aici, că numai probleme îmi faceți!”, i-a spus aceasta nervoasă. Însă Celentano nu s-a dat bătut și a continuat să îl ajute pe Dorel să o curteze pe mama soacră, pentru a bea gratis la cârciuma lui Bobiță: „Te invităm la masă!”, i-a propus Celentano lui Dorel, pentru a-l apropia pe acesta de soacra sa. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 5 online 21 februarie 2024, fara intreruperi!

Robi a primit un ordin foarte clar din partea șefului său: să îi cumpere o trotinetă drept cadou pentru ziua onomastică. Așa că polițistul a luat-o la pas prin Fierbinți pentru a convinge sătenii să pună bani la cadoul primarului: „E ziua lui, mă! După ce că a făcut atâtea pentru comuna noastră, nu merită și el o mică atenție? Hai să facem un cadou. Mă gândeam să punem tot satul bani și să-i luăm o trotinetă”, i-a spus Robi unui vecin. Însă polițistul s-a lovit de refuzuri.

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 5 reluare 21 februarie 2024, poate fi vazut mai jos

Ieri seară, serialul a fost lider absolut de audiență! În intervalul orar 20:30 – 21:28, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 12.8 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de televiziunea de pe locul 2 care avea doar 5.3 puncte de audiență și 13.9% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:15, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 5 online 21 februarie 2024.