Camera 609 Sezonul 2 Episodul 23 Ultimul Episod 21 Iunie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 23 de pe 21 iunie 2024
Vlady află că este tatăl lui Toma, iar Eva și Victor se căsătoresc într-un final, in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 23 de pe 21 iunie 2024. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 23 complet 21 iunie 2024.

Flory își face apariția în camera unde se află și Vlady. Tânărul are chef de vorbă și glume, dar Flory vrea să abordeze un subiect mai serios. ,,Vreau să vorbim despre Iulia”, spune Flory.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 23 de pe 21 iunie 2024

Vlady îi răspunde că este simpatic și puțin cam ‘’tâmpițel” copilul Iuliei, iar mai apoi adaugă că seamănă cu Victor. El încearcă să ma glumească cu Flory, dar aceasta nu are starea necesară. ,,Iulia l-a înșelat pe Victor cu tine?”, întreabă Flory, iar mai apoi zâmbetul lui Vlady dispare de pe față. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 23 de pe 21 iunie 2024.

Victor o îndeamnă pe Iulia să fie sinceră și să îi spună adevărul. ,,Tu când m-ai părăsit, ai făcut-o pentru că m-ai înșelat cu Vlady?”, întreabă Victor ,,Victor, tu ești serios? Chiar mă întrebi asta?”, spune Iulia, iar mai apoi Victor o roagă să îi spună adevărul. ,,A fost o greșeală, Victor! Și vreau să înțelegi că d-asta am fugit atunci”, răspunde Iulia.

Victor începe să țipe. ,,Cu Vlady?”, spune Victor furios. ,,Da, cu Vlady, pentru că noi doi ne certam” , zice Iulia, care mai apoi îi povestește toate cele întâmplate. Victor îi spune Iuliei că monsta lui de păr a fost înlocuită cu cea a lui Vlady. ,,Vlady e tatăl lui Toma!”, relatează Victor. Iulia este în șoc, iar Diana este pe balcon și aude toată conversația celor doi.

Victor merge la Eva acasă să poarte o conversația despre cele întâmplate. ,,Nu eu sunt tatăl lui Toma, mi-a spus Flory”, îi spune Vctor, care mai apoi începe să povestească despre cele aflate de la Iulia. ,,S-au inversat monstrele de păr și d-aia am ieșit eu tatăl lui Toma, dar Toma este copilul lui Vlady”, zice Victor.

Evei îi pare rău de Flory. Victor îi spune că acum nu îi mai oprește nimic din a fi împreună. ,,Tu crezi că d-asta m-am supărat?”, întreabă Eva. ,,M-am supărat că nu mi-ai zis adevărul!”, adaugă Eva. ,,Te-am mințit cu cele mai bune intenții”, spune Victor, care mai apoi o roagă pe Eva să îi mai acorde o șansă. Eva îi spune să meargă acasă și ezită să îi răspundă lui Victor.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 23 de pe 21 iunie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Marian încearcă să o ia pe Eva în brațe, dar Eva nu are niciun fel de reacție. Eva îi spune că încearcă să clarifice anumte lucruri. ,,Spune-mi sincer, de ce te-ai întors?”, întreabă Eva. ,,Păi, nu ți-am spus de atâtea ori, că regret ce am făcut…”, răspunde Marian, iar Eva îl oprește și îi spune că minte. ,,Vrei bani! Vrei să mă prosteși să iei bani de la Victor!”, spune Eva.

Doru apare și îi spune că le-a zis tot. ,,Vreau să dispari din viața noastră!”, îi spune Eva. ,,Și să îi dai divorțul Doinei”, adaugă Doru. ,,Mi-ai frânt inima, din nou!”, mărturisește Eva. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 23 online 21 iunie 2024.