Acces Direct 22 Ianuarie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 11

acces direct 22 ianuarie 2024
Luminița de la acces direct 22 ianuarie 2024 este mamă a patru copii. Unul dintre ei îi face însă mari probleme. Mai exact, este vorba despre fiica ei în vârstă de 20 ani care ar fi dispărut de acasă în noaptea de joi spre vineri. Femeia crede că tânăra ar fi fost dusă să se prostitueze.

Mama Luminița este disperată pentru că ea pare convinsă că fiica ei ar fi plecat de acasă pentru a se prostitua. Femeia susține că nu știe unde se află tânăra, în compania cui, menționând că adolescenta refuză să comunice cu ea.

Luminița nu vrea nici în ruptul capului să accepte că fiica ei s-ar fi îndrăgistit de un om nepotrivit. Femeia susține că adolescenta a plecat de acasă și, deși a încercat să ia legătura cu ea, eforturile ei au fost în zadar.

Acces direct 22 ianuarie 2024 reluare

“Ea a luat buletinul din casă, a luat certificatul de naștere, ne-a blocat peste tot. Ne-a trimis un mesaj în care spunea: să ai grijă de frățiorii mei, eu am plecat cu un băiat. Am stat și am așteptat, apoi i-am spus că vreau și eu să îl văd. Nici acum nu vrea să mi spună cine este acest băiat.”, a spus Luminița la Acces Direct.

Femeia povestește că a fost la Parchet să încerce să își aducă acasă fata cu ajutorul oamenilor legii, însă autoritățile i-au spus că nu au ce să îi facă, pentru că e majoră și ea alege unde și ce cale vrea să urmeze.

“Mi s-a spus că este un bărbat brunețel, cu tatuaje. Nu știu absolut nimic. Ea nu vrea să spună nimic. Eu cred că ea a vorbit cu acești interlopi să vină acasă, să stea câteva luni liniștită, și apoi să plece din nou. Mi s-a părut foarte schimbată. Am văzut că făcea niște TikTok uri vulgare și i-am zis că nu prea e normal. (…) Ultima dată mi-a spus că ea vrea să devină prostituată.”, a mai spus Luminița. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 ianuarie 2024 online.

Potrivit informațiilor oferite în ediția Acces Direct din acestă seară, Andreea, tânăra în vârstă de 20 de ani susține că este singură, nu are un iubit, și stă în chirie. Mama Luminița e convinsă însă că fata minte și că, de fapt, ar fi într-o relație.

“Dacă tu vrei mami, vino să te vadă mami puțin. Când vrei tu, vino cu băiatul ăsta. Nu contează că e amărât, nu contează. Tu ne cunoști. Nu ai fost bătută, nu ai fost jignită, te-a iubit toată casa.(…) Eu știu că tu ești învățată acum, că iubești, e prima ta dragoste.”, a fost mesajul transmis de mama Luminița.

Acces direct reluare din 22 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Când a dispărut, Dana avea 38 de ani și era mama unei fetițe de doar 7 luni. Florin, fratele tinerei, e convins că sora lui a fost ucisă de iubitul acesteia. Iată ce dezvăluiri a făcut bărbatul în ediția Acces Direct din această seară.

O crimă mascată în dispariție a îngrozit tot continentul. Dana a dispărut de acasă. După câteva luni însă, trupul neîsuflețit al femeii a fost găsit la câțiva kilometri de casă. Fratele tinerei găsite moarte crede că vinovat pentru ce i s-a întâmplat surorii sale este iubitul acesteia. Mai mult, în casa bărbatului ar fi fost găsite mai multe urme de sânge.

Misterul crimei! Dana, o tânără în vârstă de 38 de ani a găsită moartă. Tânăra mămică ucisă cu sălbăticie. Gelozie sau răzbunare? Fratele femeii a povestit că, în momentul în care aceasta a dispărut, era mama unei fetițe în vârstă de doar 7 luni. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 ianuarie 2024 online.