Poftiti In Dobrogea Episodul 7 Online 22 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea episodul 7 online

Nea Marin i-a făcut lui Radu Bucălae o surpriză neașteptată la poftiti in Dobrogea episodul 7 online 22 ianuarie 2024. A fost și momentul în care Ilona Brezoianu a făcut un anunț neașteptat! Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 7 online 22 ianuarie 2024.

După ce au muncit și au făcut și spectacol în Bulgaria, echipa emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea s-a mutat la Năvodari. Aici, în prima zi, Nea Marin l-a întâmpinat într-un mod neașteptat pe Radu Bucălae, iar Ilona Brezoianu a făcut un anunț neașteptat.

Poftiti in Dobrogea Episodul 7 de pe 22 Ianuarie 2024

De data aceasta, la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, vedetele care au acceptat provocarea lui Nea Marin sunt Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Marian Capet și Radu Bucălae. Încă de la primele ore ale dimineții aventura a început în forță.

„Înapoi la Patria-mamă, înapoi în România, de data aceasta, la Năvodari. Vreau să văd diferențele între ce am găsit în Bulgaria și ce avem la noi în țară”, a declarat Nea Mărin, pregătit pentru o nouă săptămână în care își supune echipa la provocări care să-i scoată din zona de confort.

Prima pe care a trezit-o a fost Ilona Brezoianu, care s-a speriat din plin de tarantula de plastic a lui Nea Marin.

În ediția 7 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, Nea Marin și vedetele invitate (Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Marian Capet și Radu Bucălae) au mers la cantina de ajutor social de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului din Năvodari. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 7 online 22 ianuarie 2024.

Ajunși acolo, aceștia au aflat mai multe detalii despe serviciul de asistență social de acolo, iar poveștile au fost emoționante. Pe lângă copii, la centrul respectiv vin și persoane în vârstă, care își doresc să aibă parte de o viață activă chiar și după pensionare.

După ce au avut ocazia să stea de vorbă cu seniorii, vedetele au mers și în vizită la copii.

Stând de vorbă cu reprezentanții de acolo, Nea Marin și vedetele invitate au realizat că stau în fața unor copii proveniți din familii destrămate sau familii cu anumite probleme, unde riscul abandonului școlar este mare.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 7 reluare 22 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

Profitând de neatenția lui Nea Marin, Teo a chemat vedetele la bat pentru a le oferi ceva de băut, însă nimic n-a scăpat privirilor agere ale lui Nea Marin. N-a fost timp de relaxare, așa că băieții au fost imediat puși la treabă.

La un moment dat, gazda emisiunii i-a luat ochelarii lui Rikito Watanabe și l-a păcălit că i-a aruncat, însă i-a pus în buzunar. Totuși, asta nu l-a oprit pe Rikito să continue sarcina de-a căra umbrelele de stuf. La un moment dat, ceva neașteptat s-a întâmplat. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 7 online 22 ianuarie 2024 complet.

„La un moment dat am auzit că mă strigă, dar nu mi-am dat seama ce se întâmplă. Când m-am uitat, aproape s-a spânzurat”, a zis Nea Marin despre Rikito Watanabe, al cărui șiret de la hanorac s-a agățat de umbrelă și l-a făcut pe japonez să fie astfel la un pas de o tragedie.