Acces Direct 22 Martie 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 55

acces direct 22 martie 2024
Ionela a ajuns la capătul puterilor la acces direct 22 martie 2024 de când a decis să se despartă de tatăl celor doi copii. Femeia mai are un copil și dintr-o relație anterioară, iar de curând, bărbatul ar fi semnat că nu îi vrea pe cei mici. Copiii ar putea ajunge în grija statului sau ar putea fi dați spre adopție.

La 25 de ani, Ionela are trei copii, despre care spune că vrea să se ocupe îndeaproape, după ce ani buni a fost plecată în străinătate. Acum, tânăra își dorește ca doi dintre minori să ajungă în grija ei. Fostul iubit nu i-ar vrea pe cei mici, iar mama lui a alertat Protecția Copilului.

Acces direct 22 martie 2024 reluare

Femeia spune că a fost plecată o bună perioadă în Germania, acolo unde susține că a fost obligată să se prostitueze. Femeia a decis să se despartă de fostul iubit, cu care are și doi copii. Fosta ei soacră s-ar fi răzbunat pe Ionela, asta după ce ar fi declarat la Protecția Copilului că minorii nu sunt îngrijiți. La acel moment, copiii erau în grija bunicii materne, cea care și-a exprimat dorința de a-i crește pe cei mici.

„A dat iscălitură că îi va da la stat, adică că el nu ar vrea copiii și nici părinții lui nu i-ar vrea. Din cauza bunicii din partea fostului soț s-a ajuns aici. A spus că nu au un trai acasă, că nu au mâncare, lucruri de genul. Prima reclamație a fost în 2023. A venit (n.r. Protecția Copilului) și mai mult cei de la primărie îi presa să ia cei doi copii. I-am lăsat procură, dar am înțeles că trebuie iscălitură de la amândoi părinții și i-a spus chestia asta mamei”, a declarat Ionela, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 martie 2024 online.

Ionela spune că fostul iubit ar fi semnat la Protecția Copilului un act în baza căruia minorii ar fi putea ajunge în grija statului. Femeia este disperată și a povestit că își dorește să facă ceva pentru cei doi copii, existând chiar șanse să fie dați spre adopție.

Acces direct reluare din 22 martie 2024 online, complet mai jos

„El nu a fost de acord nici cu pensia alimentară (…) El a crezut că toată viața o să fac ce zice el și că o să rămân toată viața lângă el. Nu a crezut că vreodată eu voi pleca de lângă el (…) Mi-au spus că a făcut deja demersurile și că deja s-a găsit o familie”, a mai spus tânăra. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 martie 2024 online.