Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 7 de pe 22 Martie 2024

romanii au talent sezonul 14 episodul 7 online

Un prieten al bunicului său i-a arătat un truc de magie pe când Rokas avea 13 ani, la romanii au talent sezonul 14 episodul 7 de pe 22 martie 2024. A fost atât de uimit încât l-a întrebat pe magician care este secretul trucului, dar fără succes. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 7 de pe 22 martie 2024.

Rokas l-a întrebat continuu timp de o oră și, în cele din urmă, magicianul i-a dezvăluit cum se făcea trucul.  Rokas a fost atât de uimit încât a început să-l prezinte tuturor din jurul lui. Astfel, și-a dat seama că asta își dorește să facă pentru tot restul vieții.

Originar dintr-un mic oraș din Lituania, Rokas este un magician premiat care a fost cap de afiș la spectacole în întreaga Europă și SUA.

A oferit spectacole pentru numeroase companii de top, inclusiv Apple, Dell, Volkswagen, Nike și grupul BMW.

A câștigat două Guinness World Records diferite. Când avea 22 de ani, a doborât primul record pentru cea mai înaltă aruncare a unei singure cărți de joc. Abia atunci cariera lui a luat avânt.

Satisfacția lui cea mai mare este dată de reacțiile oamenilor la trucurile sale, oameni de vârste și culturi diferite.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 7 reluare 22 martie 2024

Anamaria s-a autodepășit în momentul în care a început să prindă curajul de a posta pe internet și a văzut că lumea apreciază tipul de conținut pe care ea îl face (dansuri, machiaj, tranziții). Acest lucru i-a dat încredere să se implice mai serios în acest domeniu și a ajuns să se poată întreține din asta.

Anamaria speră să poată schimba viețile altor persoane, să inspire alți copii și poate chiar să le predea.

A venit la Românii au talent pentru a le arăta tuturor copiilor care o urmăresc și care poate o consideră un exemplu, că trebuie mereu să țintească sus și să aibă curajul de a-și împărtăși talentele, pentru că știe că mulți dintre ei sunt timizi, nesiguri și se simt rușinați. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 7 de pe 22 martie 2024 fara reclame.

Arhirii Andrei este dirijorul Fanfarei „Hasnaș”. O perioadă îndelungată, acesta a mers cu bicicleta din satul său natal, Drochia, până în Orhei, pentru a studia la școala de muzică pentru copii la clasa de trompetă, după care a urmat colegiul și apoi Conservatorul.

Toți membri fanfarei sunt copii simpli, care fac eforturi pentru a putea ajunge la școală, aceasta fiind la o distanță considerabilă față de locuințele lor. După școală, merg la repetiții, iar apoi, acasă, își ajută părinții în gospodărie, dar și cu ingrijirea fraților mai mici.

Andra: „A sunat foarte foarte bine. Ador genul ăsta de muzică cântată de o fanfară. Diferența ați făcut-o dumneavostră cu energia, cu faptul că ați dansat și le-ați dat curaj. Sunteți minunat! Sunteți aur pentru acest ansamblu”;

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 7

Anul acesta, Nali Dobrin a revenit pe scena talentelor pentru că s-a dezvoltat mult și simte că are multe de arătat. Când s-a văzut la televizor, a fost un moment minunat pentru ea.

Petrece 7-8 ore pe zi antrenându-se în sala de balet și nu mai are timp pentru alte activități, nici măcar pentru teme școlare. Cu toate acestea, Nali nu se plânge și spune că nu poate sta nici în vacanță fără să danseze.

Andi Moisescu: „Dacă o mai urmăresc mult pe Nali aș fi în stare să mă îndrăgostesc de balet. E o grație în mișcările ei și în același timp o atenție la detalii. Am avut impresia că văd un tablou, nu un om. A fost un moment sublim!”;

Mihai Bobonete: „Mi-aș fi dorit ca momentul tău să nu se oprească! Numărul tău a fost unul deosebit și printre cele mai bune pe care le-am văzut eu la Românii au talent!” Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 7.