Acces Direct 23 Aprilie 2024 Online Sezon 31 Episodul 72

acces direct 23 aprilie 2024
Un tată nu știe ce să mai facă in cadrul editiei de astazi la acces direct 23 aprilie 2024 pentru a afla ceva despre fetițele lui. Ionuț susține că fosta lui parteneră și-ar fi luat copiii și ar fi plecat la un bărbat. Relația celor doi s-ar fi răcit după 8 ani, pentru că el era plecat în străinătate la muncă.

Ionuț, un bărbat în vârstă de 32 de ani din județul Vaslui, are trei fetițe, de 8 ani, 7 ani și 4 ani. După câțiva ani în care s-a bucurat de o poveste de dragoste alături de mama copiilor săi, el s-a „trezit” că femeia a fugit de acasă.

Bărbatul susține că fosta lui parteneră ar fi început să caute bărbați pe Facebook în perioada în care el era plecat în străinătate. Ionuț a ținut să precizeze că a iertat-o de mai multe ori de infidelitate pe mama fetițelor sale.

Acces direct 23 aprilie 2024 reluare

Nu a fost pentru prima oară când femeia a plecat de acasă la alți bărbați. Ionuț a ales să îi dea mai multe șanse de dragul copiilor, însă s-a ajuns în situația în care ea a fugit definitiv. Bărbatul a mărturisit că a încercat să comunice pentru a rezolva situația, însă femeia se scuza de fiecare dată. Partenera a plecat cu fetițele de pe data de 16 aprilie.

„Motivele erau că eram plecat de acasă. E plecată de pe data de 16 aprilie. (…) Sunt blocat pe rețelele de socializare, nu am reușit să dau de ea. Da, când pleca își făcea alte conturi”, a mărturisit Ionuț, tatăl copiilor, la Acces Direct.

Ionuț a ținut să precizeze că fetițele nu au mai mers nici la școală de când au fost luate de mama lor. Bărbatul a mărturisit că o vecină a văzut-o pe fosta lui parteneră când a plecat cu fetițele de acasă.

Femeia s-ar fi urcat cu fetițele într-un autobuz, fără bagaje, iar destinația ar fi fost Bârlad. Bărbatul nu mai știe nimic altceva despre dispariție. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 aprilie 2024 online.

Acces direct reluare din 23 aprilie 2024 online, complet mai jos

O tânără mamă a fost la un pas de a ajunge la o tragedie, după ce a fost bătută cu bestialitate și tâlhărită. O noapte de distracție s-a transformat în coșmar. Vinovații ar fi încă în liberate, după ani buni de la incident. Ce a mărturisit femeia, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Monica, în vârstă de 34 de ani, este din Craiova și nu își poate scoate din cap noaptea în care a fost atacată de mai multe persoane.

O tânără mamă a fost supusă unui atac barbar în timpul unei ieșiri la discotecă, incident petrecut acum 7 ani, potrivit informațiilor dezvăluite în declarațiile sale pentru Acces Direct.

Monica, împreună cu fratele său și câțiva prieteni, au mers într-o seară la discotecă. Totul părea să decurgă normal, până când au avut un conflict cu o altă tânără, totul din cauza consumului excesiv de alcool. Însă, lucrurile au luat o întorsătură de coșmar atunci când persoane necunoscute au intervenit, atacând-o pe Monica cu cuțitele și tâlhărind-o brutal.

După un atac atât de violent, Monica și mama ei au reușit cu greu să ajungă la spital pentru a primi îngrijiri medicale urgente.

Agresorii au rămas în libertate, iar după atac au cerut o sumă considerabilă ca despăgubire pentru presupusa perturbare a liniștii în discotecă. Situația a escaladat rapid, iar Monica a fost agresată verbal și fizic de către acea tânără. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 aprilie 2024 online.