Clanul Sezonul 4 Episodul 10 de pe 22 Aprilie 2024

clanul sezonul 4 episodul 10 de pe 22 aprilie 2024

În căutarea disperată a fiului său in clanul sezonul 4 episodul 10 de pe 22 aprilie 2024, Magda va ajunge în mahala, unde va avea un moment în care se va face auzită de către toată lumea: „Care nu sunteți cu mine, vă iau și vă dispar de nu vă mai găsește nimenea. Ziceți că Bebe era bun cu voi?! Eu o să fiu și bună! Ziceți că Bebe era rău?! Eu o să fiu de 10 ori mai rea! Nu vă puneți cu mine că vă fac să regretați ziua în care v-a născut mămicuța voastră, ați înțeles?! Sunt om cu voi, dacă și voi sunteți! S-a înțeles, mă?!”. Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 10 de pe 22 aprilie 2024, in reluare.

Clanul sezonul 4 episodul 10 de pe 22 aprilie 2024

Bebe își va da seama că ceva nu este în regulă cu dispariția lui Sergiu: „Dacă e mort, îmi pare rău că a fost credincios. Dacă e prins, îmi pare și mai rău. Am pe femeia lui aici, asta i-am arătat că n-am încredere în el, că n-am respect de el, că nu pun preț pe sufletul lui.” După ce va pune cap la cap lucrurile, va lua o decizie extremă. Despre ce este vorba, aflăm curând.

Pe de altă parte, Sergiu își va dea seama că nu este de joacă, iar în mintea lui tot ce-și dorește este să ajungă la Ileana, așa că le va spune celor care-l țin ostatic că e de partea lor și le va oferi informații: „Eu vi-l dau pe Tătuțu și voi mă lăsați liber, să dispar din țară definitiv. Ce-ți dau eu nu e o informație, e Tătuțu! Ți-l dau și mă lași liber.” Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 10 online 22 aprilie 2024.

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele. Magda o va lua razna fără copilul ei, Bebe își dă seama că este încolțit, iar Pelicanu și Iulică vor face și ei mișcări… periculoase. Cum va continua povestea din CLANUL, vedem în doar câteva ore, de la 20:30.

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 10 online 22 aprilie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 10 reluare 22 aprilie 2024.