Acces Direct 23 Februarie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 35

acces direct 23 februarie 2024
Un nou caz mai special la acces direct 23 februarie 2024, dezbatut astazi despre o decizie a unei instanțe din România pare foarte nedreaptă. Asta face că doi soți să vină de urgență la București, după ce Maria, asistent maternal, a preluat un copil, la câteva zile de la naștere, abandonat fiind de către mama biologică, care nu a vrut nici să îi facă acte și a fugit, nepăsându-i de propria fiică.

Aceasta a decis să o ia în adopție pe copilă. Protecția Copilului a mers la mama biologică și a întrebat dacă vor să ia copilul, cu toate că nu aveau condiții. După refuz, astăzi, cei doi soți, părinți adoptivi ai micuței, au primit o decizie a instanței în care li se spune că trebuie ca fetița să se întoarcă înapoi la mama biologică.

Acces direct 23 februarie 2024 reluare

Maria a devenit mamă de suflet pentru o fetiță de doar câteva zile, lăsată singură pe un pătuț din spital. Adevărata mamă nu a vrut nici măcar să mai audă de copilul pe care l-a lăsat în urmă.

Acum, o decizie șoc a instanței din România o obligă pe Maria, asistent maternal care a înfiat-o pe copilă, să o dea pe micuța bolnăvioară părinților biologici.

În cadrul unei intervenții în platoul Acces Direct, cei doi soți care au înfiat-o pe micuță de doar câteva zile, după ce mama biologică a fugit nevrând să mai audă de propria fiica, vor să se facă dreptate.

Maria are 38 de ani și este asistent maternal la spitalul de unde a fost adoptată și micuța pe care o are în grijă în acest moment. Aceasta susține că, din dorința de a avea un copil și din neputința de a face unul, a decis, cu acordul oamenilor legii, să o ia în grijă pe micuța abandonată de mama biologică în spital.

Mai exact, aceasta susține că a primit-o pe fetiță la două săptămâni de la naștere, iar după o lună micuța a început să prezinte câteva probleme care, inițial, nu s-au văzut la naștere. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 februarie 2024 online.

Mai mult decât atât, Maria a dezvăluit faptul că mama biologică care abandonat-o pe micuță nici măcar nu a vrut să îi facă acesteia certificat de naștere, fugind din spital imediat după externare.

Ei bine, fetița a dezvoltat, ulterior, câteva probleme de sănătate. Chiar dacă la naștere nu s-a văzut, spune Maria, micuța a venit pe lume cu aceste probleme care s-au dezvoltat în timp.

Astfel, potrivit declarațiilor făcute de asistentul maternal care a luat-o în grijă pe micuța, se pare că, în urma controalelor, acesteia i s-a depistat o gaură în inimă.

Acces direct reluare din 23 februarie 2024 online, complet mai jos

Potrivit reporterilor Acces Direct, se pare că micuța care se află în grija Mariei s-a născut în luna a 12 a anului 2022.

Mai mult decât atât, potrivit declarațiilor făcute de mama biologică a copilei la poliție, a rezultat faptul că, anul trecut avea 22 de ani, are șase clase, iar la vremea aceea locuia cu iubitul său și părinții acestuia, unul dintre ei prezentând un caz foarte avansat de handicap.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că tânăra care și-a abandonat copilul în spital locuia într-o casă cu două camere, unde niciunul dintre cei prezenți acolo nu aveau vreun venit. Concret, în afară de alocația fetiței, niciunul dintre cei patru locuitori ai casei nu avea o altă sursă de venit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 februarie 2024 online.