Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 3 Reluare 23 Februarie

romanii au talent sezonul 14 episodul 3 online

Anastasiia de la romanii au talent sezonul 14 episodul 3 reluare 23 februarie 2024 este campioană europeană la Dog Dancing. Ea și-a descoperit acest talent la 12 ani, atunci când a avut primul ei cățel, un border collie, pe nume Yuki. Din joacă, a încercat să facă tot felul de trucuri împreună cu el. Când a văzut că Yuki este receptiv, a început să se documenteze și să vadă ce presupune dresajul canin. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 3 de pe 23 februarie 2024.

După 4 luni de exercițiu, Yuki a câștigat prima lui competiție în fața altor câini mult mai experimentați.

Anastasiia ne povestește despre cum câinii i-au schimbat viața și au făcut-o să își depașească teama de a vorbi în public. Ea și-a schimbat profesia și stilul de viață și și-a făcut și prieteni pe întreg mapamondul.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 3 reluare 23 februarie 2024

Raluca obișnuia să cânte în biserică, iar dascălii i-au recomandat să urmeze studii de specialitate. Astfel a început să studieze canto clasic, apoi a trecut la canto popular.

Raluca a studiat pedagogia muzicală, iar în acest an a început studiile de interpretare la Conservator.

Obișnuiește să cânte la evenimente pentru a câștiga câțiva bani, dar nu își dorește să se concentreze exclusiv pe asta. Tânăra spune că a moștenit talentul din familie.

Aceasta s-a declarat fana Andrei și pe lângă experiența de pe scena talentelor, concurenta se bucură și de faptul că are ocazia să o cunoască în sfârșit pe artista ei preferată.

​Atât Vlad cât și Cristian erau atrași de instrumente încă de mici, așa că început să exploreze talentul ritmic pe diferite obiecte și astfel au descoperit tobele.

Vlad spune că idolul său este chiar un coleg de-al lui, cu care împarte scena deseori. Este vorba despre Damian Drăghici.

Cei doi au susținut concerte în fața a mii de oameni și au cântat cu artiști cunoscuți.

În momentul de față, ei sunt recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă, pot spune că trăiesc un vis. Ei își doresc să cânte pe cele mai mari scene din lume alături de artiști internaționali renumiți.

Senayet mărturisește că, în copilărie, a văzut câteva video-uri cu oameni practicând contorsionismul și s-a simțit instant atrasă. Tinerei i se părea incredibil cum corpul uman este capabil să facă așa ceva. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 3 de pe 23 februarie 2024 fara reclame.

​Deși a mai apărut la TV, visul ei cel mai mare este să performeze în fața unui public numeros.

Cel mai important moment din viața lui Senayet a fost la vârsta de 14 ani, atunci când a performat pentru prima oară în fața unui public.

O perioadă extrem de grea din viața ei a fost atunci când a pierdut legătura cu familia ei, timp de 3 ani, din cauza războiului din Tigray (Etiopia).

Daniel are 18 ani și a descoperit skateboarding-ul pe internet. A rupt peste 20 de plăci în cei 6 ani de când practică acest sport.

La un moment dat, l-a întâlnit pe Marius Constantinescu, primul skater profesionist din România, care i-a fost profesor lui Daniel o vreme, dar acum ucenicul și-a depășit maestrul.

Tatăl său este frizer, iar mama este casieriță. Îl susțin în pasiunea sa pentru skateboard, deși inițial nu au fost prea încântați de acest sport. Cu timpul, au înțeles și au acceptat alegerea lui.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 3

Adriana s-a născut în România, în Pitești. Când avea 18 ani a plecat în California. Primul a fugit fratele ei, ilegal, inițial în Iugoslavia și le-a spus celor rămași în România să-l urmeze. Părinții s-au hotărât să ia și restul familiei și au fugit din țară. Asta se întâmpla înainte de Revoluție.

Femeia spune despre California că este cel mai plăcut loc în care poți locui. Concurenta e de părere că oportunitățile pe care ți le oferă sunt inegalabile și adoră și faptul că mereu este foarte cald.

Aceasta s-a apucat de muzică acum câțiva ani. A descoperit-o pe Angela Gheorghiu, apoi pe Sarah Brightman și așa și-a dat seama că poate cânta, iar muzica clasică îi este calea. Este autodidact, însă i-au fost de mare ajutor tutorialele de pe YouTube. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 3.