Acces Direct 23 Ianuarie 2024 Reluare Sezonul 31 Episodul 12

acces direct 23 ianuarie 2024
In editia de astazi la acces direct 23 ianuarie 2024 Rareș s-a trezit din senin fără iubită și cei doi copii cu vârste fragede. Bărbatul îi acuză pe foștii socri că l-au alungat din casa în care a investit bani fără să aibă un motiv real. În prezent, nici fosta iubită nu își dorește să mai audă de el și refuză să comunice inclusiv pe subiectele legate de copii.

Acesta spune că avea o relație bună cu iubita lui, asta până când între ei ar fi intervenit părinții partenerei. Cei doi locuiau cu familia ei, care ar fi fost veșnic nemulțumită de tânăr, ca într-un final, să o convingă pe fiica lor să se despartă de tatăl copiilor ei.

Acces direct 23 ianuarie 2024 reluare

Rareș spune că niciodată nu a avut o relație bună cu părinții iubitei sale, care, în ultima perioadă, au intervenit tot mai des între ei. Din Prahova, tânărul a fost nevoit să revină în locuința părinților lui, disperat că nu își poate vedea nici copiii, mai ales că și fosta iubită a rupt orice legătură cu el.

„Mi-am făcut bagajul și am plecat la părinții mei acasă. E distanță. Stau în Slobozia Nouă. Copiii au trei ani și jumătate și doi ani. În decembrie i-am văzut ultima dată (n.r. pe copii). Nu am stat, le-am dus la copii dulciuri. Am stat doar o oră, cam așa, la părinții ei. Tatăl ei mi-a spus să văd ce fac, n-am băgat în seamă și nu m-am mai dus. Nu am mai fost primit. Părinții ei s-au băgat prea mult și m-am certat cu ei foarte mult”, a declarat Rareș, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 ianuarie 2024 online.

Rareș este tatăl a doi copii, unul dintre ei are trei ani și jumătate, celălalt doi ani. Bărbatul spune că a tot încercat să vorbească cu fosta iubită și să îi permită, cel puțin, să îi vadă pe cei mici, dar fără succes. Doar de sărbători a fost alături de copii, în casa socrilor, pentru o oră.

„Asta a fost la ea, că nu are nevoie de banii mei, că nu îi trebuie nimic de la mine. A zis că mi-i trimite înapoi. Am fost prea moale, prea calm și m-a luat de prost (…)”, a mai spus tânărul, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 23 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Rareș susține că a fost alungat de foști socri în care în care a investit bani de când este împreună cu mama copiilor lui. Între timp, și partenera a renunțat la el și nici nu îți poate vedea fetițele.

Barbatul a povestit că a fost alungat de foștii socri, după multe încercări în care familia fostei lui iubite au încercat să îi despartă, potrivit declarațiilor lui. În schimb, fosta lui soacră, Adriana, are o variantă diferită și spune că, de fapt, Rareș ar fi provocat certuri mai mereu în familia lor.

Adriana a declarat că atât ea, cât și soțul ei, s-au săturat ca ginerele să provoace mereu discuții în familie și că motivul principal era relația cu fiica lor, asta după ce părinții tinerei nu ar fi fost de acord să plece împreună cu iubitul ei. Fosta soacră a lui Rareș spune că nu a intervenit niciodată în relația lor, chiar dacă locuiau în aceeași casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 ianuarie 2024 online.