Survivor Romania All Stars Epsiodul 4 de pe 23 Ianuarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Dorul de casă și de familie își spune cuvântul în cazul lui Relu Pănescu la survivor romania all stars episodul 4 de pe 23 ianuarie 2024! Războinicul a vorbit despre cei dragi cu ochii în lacrimi și chiar a ținut să le transmită un mesaj emoționant.

Prima săptămână de Survivor All Stars 2024 i-a adus pe foștii concurenți din nou pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană. Și-au amintit ce înseamnă provocarea celui mai puternic show din lume și acum sunt mai pregătiți ca niciodată pentru încă o săptămână plină de adrenalină. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 4 integral 23 ianuarie 2024.

Relu Pănescu simte dorul de casă și de cei dragi, așa că a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant pentru toți cei din familia sa.

Survivor romania all stars episodul 4 de pe 23 ianuarie 2024

Andreea Tonciu a părăsit Survivor All Stars în primul Consiliu de Eliminare. La un pas de plecare s-a aflat și Roxana Nemeș, însă pentru ea show-ul nu s-a terminat încă.

Deși se aștepta să intre la eliminare, Roxana Nemeș este foarte mulțumită de faptul că a reușit să își învingă colega din echipa Faimoșilor, făcând în continuare parte din tribul roșu.

Conform sursei citate anterior, el va fi „Regele banilor”, căci pentru o singură săptămână pe care o petrece la Survivor România All Stars, va fi plătit cu nu mai puțin de 10.000 de euro. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 4 online 23 ianuarie 2024.

„Cum am intrat în joc am intrat și la eliminare. A durat doar o săptămână. Mă așteptam la treaba asta. M-am bucurat foarte mult că am câștigat. M-am bucurat că am câștigat din prima. Simt că mi-am câștigat locul aici”, a mărturisit Roxana Nemeș.

Momentele tensionate par să fie de domeniul trecutului în echipa faimoșilor! Jador recunoaște că a greșit în trecut și chiar le dă dreptate celor care l-au atenționat cu privire la comportamentul său.

Foarte sincer de fel, Jador nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, însă acum a realizat că va trebui să țină cont și de părerile celorlalți din tabără, asta pentru a avea parte de liniște și înțelegere.

„N-am răbdare, mă enervez foarte repede (…) Fetele au foarte mare dreptate. Nu ar fi trebuit să reacționez așa. Adrenalina aia acolo este foarte complicată. E vorba doar despre câștigat timp. Eu sunt oaia neagră a familiei!”, a spus Jador.

Cea de-a doua săptămână de Survivor All Stars vine cu surprize de proporții pentru Faimoși și Războinici!

Patru foști concurenți au acceptat și anul acesta marea provocare din Republica Dominicană! Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin s-au întors în show și sunt gata să dea tot ce au mai bun pe traseu.

Sorin Pușcașu, antreprenor și creator de conținut: „Nu știu ce se va întâmpla. Sunt foarte curios și nu mai am răbdare. N-am avut răbdare nici în avion”

Cătălin Zmărăndescu: „Momentan suntem prieteni, dar cu siguranță în momentul în care vom începe jocul și vom fi adversar se vor schimba lucrurile pentru că fiecare își dorește să câștige, fiecare își dorește să mănânce și să fie cel mai bun”.

Alexandra Ciomag: „Sper să nu ajungem la cuțite, spre doar să fim adversari pe traseu și în rest să fim oameni.”

Elena Marin: „O să încerc să mă calmez în acest exil. Este liniștea dinaintea furtunii”.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 4 in reluare 23 ianuarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Nominalizate în Consiliul de Eliminare, care a avut loc săptămâna trecută, au fost Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, dar una singură s-a întors în tabăra Faimoșilor.

Întrebată de către Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, dacă faimoșii s-au bucurat să o aibă din nou în echipă, Roxana Nemeș a răspuns: „Da, normal pt că ne-am făcut niște relații. Mai ales TJ Miles care m-a trimis cumva. S-a bucurat maxim, s-a simțit atât de prost”

Mai tăcut decât de obicei este Zanni, iar prezentatorul Survivor a observat acest lucru, așa că l-a luat imediat la întrebări. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 4 online 23 ianuarie 2024 complet.

error: Nu copiați de pe acest site!