Acces Direct 24 Aprilie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 73

acces direct 24 aprilie 2024
Maria susține că nu mai are liniște din cauza unui bărbat cunoscut în comunitate drept un om violent. Fiul ei și băiatului interlopului ar fi avut un conflict mai vechi, dar problemele s-ar fi agravat sâmbătă, după un grătar făcut în familia femeii.

Femeia susține la acces direct 24 aprilie 2024 că a ajuns să trăiască un coșmar din cauza unui interlop extrem de cunoscut în satul Ileana din județul Ialomița. Femeia a povestit că nu mai are liniște de când bărbatul ar fi început să îi amenințe familia, totul pornind de la un vechi conflict al copiilor.

Acces direct 24 aprilie 2024 reluare

Sâmbătă, Maria și familia ei au făcut un grătar, la care au venit și alți copii din sat, la îndemnul fiului ei. Doar că de la un simplu grătar s-ar fi ajuns la un întreg conflict, asta după ce interlopul, cunoscut drept Ariciu’ a venit și a luat-o pe Maria la întrebări cu privire la motivul pentru care fiul lui este în curtea femeii.

S-ar fi lăsat cu scandal sâmbătă, spiritele s-au calmat abia spre seară, iar duminică dimineață, interlopul ar fi venit, din nou, la poarta ei, de data aceasta pentru a amenința familia băiatului. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 aprilie 2024 online.

„Ne-a agresat nepotul și am ieșit la poartă și a spus că el e Ariciu’ (…) A plecat la un moment dat, la care duminică dimineață, că a venit să își ceară „scuze”, pentru că un om dacă vine să își ceară scuze nu vine să te înjure, nu îți dă cu pumnul, nu te trage de păr (…) Nu s-a întâmplat absolut nimic, ne-am trezit din senin că el este Ariciu’. Băiatul lui are 14 ani și umblă cu briceagul la el. Ne-a amenințat nepotul. Era în anturajul nepoatei mele, este din anturajul copiilor de aici. Nu am știut al cui e copilul. Nici nu am știut din ce familie se trage”, a declarat Maria, la Acces Direct.

În urmă cu câteva zile, înainte de grătarul din familia Mariei, copilul ei și fiul interlopului ar fi avut un schimb de replici. Atât bărbatul, cât și fiul lui, în vârstă de 14 ani, sunt cunoscuți drept oameni violenți. Copilul lui ar fi băgat spaima și alți băieți de vârsta lui, iar fiul Mariei ar fi încercat să îl evite, știind că va avea probleme.

Acces direct reluare din 24 aprilie 2024 online, complet mai jos

Maria îl acuză pe un bărbat din satul Ileana, județul Ialomița, că ar fi fost amenințată, după ce sâmbătă ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut în comunitate, se apară și spune că nu a făcut altceva decât să vină să își ia fiul acasă.

Maria a povestit în ediția de astăzi de la Acces Direct că se teme pentru viața ei și pentru siguranța familiei, după ce o neînțelegere cu un bărbat a escaladat și s-a transformat într-un scandal de proporții. Maria a povestit că bărbatul respectiv ar fi interlop, în timp ce el se apără și spune că nu a făcut altceva decât să își fiul acasă.

Bărbatul susține că Maria a fost cea care a vrut să îl atace, de fapt, atunci când a venit și a vrut să își ia fiul acasă din curtea ei. Ariciu spune că nu are legătură cu vreun clan și că nu este interlop, explicând faptul că nu și-a dorit să se ajungă la un conflict, mai ales că fac parte din aceeași comunitate și sunt și rude.

„A sărit să mă omoare. Nu mă omora soțul de m-au omorât fetele. Spune că sunt interlop, ce interlop sunt eu? Dacă eram un om rău… (…) Sunt prieteni toți copiii de acolo. Eu m-am dus să îmi iau băiatul. S-au certat amândoi copiii, nepotul ei și al meu, eu nu i-am zis cu răutate, i-am spus să nu se mai certe pentru că suntem neamuri, cum să ne certăm? Ei au sărit la mine, cum să nu fie în pericol? Pe băiatul meu l-a luat acasă.

Nu am greșit cu nimic, eu am vorbit frumos prima oară. Eu nu am vrut să mă bat, pentru că sunt recidivist. Eu am copii, am familie”, a declarat Ariciu, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 aprilie 2024 online.