Survivor Romania All Stars Epsiodul 43 in Reluare 23 Aprilie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Două triburi care nu mai există, la survivor romania all stars episodul 43 in reluare 23 aprilie 2024. O echipă puternică care s-a format și care a descoperit ce înseamnă această nouă etapă a competiției. Concurenți care trăiesc pentru puterea adusă de cel mai puternic format din lume. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 43 integral 23 aprilie 2024.

După ce Alexandra Duli a părăsit show-ul joia trecută, concurenții vor continua să discute absența ei, iar Robert Moscalu va recunoaște că îi lipsește: ”M-am culcat trist pentru că nu mai e Duli, sora mea. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat”. Pe de altă parte, Delea este foarte realist și conștient de faptul că odată cu această etapă, drumul se poate încheia oricând pentru ei: ”Am rămas 10. Vine momentul când o să dispărem unul câte unul”.

Câștigătoarea ultimului Duel de eliminare, Ana Porgras își caută motivația pentru a merge mai departe și pentru a-și reveni psihic după toate cele întâmplate. ”Fiecare o să lupte cu armele lui de aici încolo”, va menționa ea, conștientă că toate strategiile și alianțe se pot schimba, la orice pas. Noul sezon Survivor este unul cu totul special, deoarece adună în același loc cei mai buni concurenți pe care competiția i-a avut până acum. Survivor România All Stars va avea premiera in ianuarie 2024.

Survivor romania all stars episodul 43 de pe 23 aprilie 2024

Cu puțin timp înainte de a intra pe traseu, în încercarea de a câștiga jocul pentru recompensă, Sorin Pușcașu și Robert Moscalu își asumă rolul de a ridica moralul echipei. Bazându-se pe faptul că, din punct de vedere numeric, sunt mai mulți decât fosta echipă adversă, speră să obțină recompensa săptămânii. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 43 online 23 aprilie 2024.

Ștefania Stănilă și Ana Porgras dau în vileag adevăratele intenții ale lui Zanni. Cele două coechipiere susțin că acesta a schimbat radical abordarea și, pe lângă faptul că s-a distanțat de ele, ar încerca să influențeze modul în care foștii Războinici gândesc.

​Zanni continuă să își susțină punctul de vedere, precizând că schimbarea are loc în ceea ce o privește pe Ștefania Stănilă, ea fiind cea care, brusc, nu mai agreează la el ceea ce agrea până acum câteva zile.

Tot acesta, în schimb, este de părere că, odată ce unificarea a avut loc, fiecare trebuie să lupte mai mult pentru el și să nu se mai aștepte nimeni ca apropierea colectivă care era înainte să mai existe la un nivel atât de ridicat.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 43 in reluare 23 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

Ștefania Stănilă continuă să puncteze faptul că Zanni, din dorința de a câștiga Survivor All Stars, își abandonează foștii coechipieri, deși, fără ei, nu are nicio șansă de a ajunge în marea finală.

Zanni: „Asta e frustrarea lui Ștefi: că va merge la duel și mi le aruncă mie, în cap. Nu îl mai iubește pe Zanni strategul. Acum, nu îi mai place cu Zanni”.

Ștefania Stănilă: „Tu le simți pe toate. Tu ești cel mai inteligent de aici și noi suntem proști. Zanni e mai rebel. Echipa îl susține pe Zanni, pentru că este și foarte bun pe traseu, dar, în același timp, cred că ar trebui să se gândească și la alții”. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 43 online 23 aprilie 2024 complet.