Acces Direct 24 Ianuarie 2024 Online Sezonul 31 Episodul 13

acces direct 24 ianuarie 2024
O femeie in vârstă de 52 de ani ne destainuie la acces direct 24 ianuarie 2024 faptul ca a trăit șocul vieții sale. Totul a început frumos între ea și iubitul pe care l-a cunoscut prin intermediul rețelelor sociale, însă, cu timpul, bărbatul a devenit din ce în ce mai violent. Femeia îl acuză pe cel care i-a fost partener timp de trei ani de zile că i-ar fi dat foc la casă. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

Mirela are 52 de ani și a trecut prin trauma vieții sale. În anul 2018 a început o relație cu un domn pe care l-a cunoscut pe Facebook, totul bine până la un moment dat când acesta a devenit violent.

Ea a vrut să îl facă bărbat de casă, pentru că ea mai și cânta la diferite evenimente în timpul liber, el fiind organist, care putea sta în spatele ei și amândoi puteau să aibă succes pe acest plan profesional.

Acces direct 24 ianuarie 2024 reluare

În schimb, acesta a devenit violent, a avut și două dosare pentru furt la poliție, dar mai mult decât atât, femeia susține că el ar fi și cel care i-ar fi incendiat casa.

Acum, nu mai scapă de el, iar asta pentru că el insistă să se întoarcă în casa ei.

Povestea frumoasă de dragoste s-a transformat în coșmar. Cântărețul i-a cântat în strună până când s-a făcut stăpân pe inima ei, apoi și-a dat arama pe față. Când a vrut să pună punct relației s-a dezlănțuit iadul. Apoi, bărbatul a lăsat doar fum și scrum în urma lui.

Cu toate acestea, femeia în vârstă de 52 susține că bărbatul a fost violent cu ea în repetate rânduri, iar când a cerut ajutorul oamenilor legii, tot ea a fost cea care s-a ales cu amenzi din partea lor.

Mirela a povestit că bărbatul obișnuia să fure deseori bunuri din casa ei, pe care mai apoi le vindea și se întorcea, după o luna acasă, făcând-o pe aceasta să îl ierte. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 ianuarie 2024 online.

Ea susține că a vrut să îl facă bărbat de casă, pentru că ea mai și cânta la diferite evenimente în timpul liber, el fiind organist, care putea sta în spatele ei și amândoi puteau să aibă succes pe acest plan profesional.

Însă, acesta a devenit violent, a avut și două dosare pentru furt la poliție, dar mai mult decât atât, femeia susține că el ar fi și cel care i-ar fi incendiat casa.

Acces direct reluare din 24 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Ionuț răspunde acuzațiilor soției sale, Mirela. Bărbatul susține că el nici măcar nu se află în țară în momentul în care casa acesteia a luat foc. Mai mult decât atât, Ionuț a mărturisit că are acte cum că femeia ar fi fost cea care l-a păcălit în nenumărate rânduri.

În timp ce femeia susține că el stătea pe banii ei, bărbatul a precizat, în cadrul emisiunii Acces Direct că el are la bază șapte meserii, în prezent fiind în străinătate, la muncă.

Totodată, Ionuț susține că relația lor a fost una frumoasă la început, însă, după doi ani de zile au început certurile. Și asta nu este tot.

Bărbatul a precizat că, la un moment dat, în timp ce erau într-o relație, el a plecat la magazin, iar după ce s-a întors femeia nu i-a mai deschis ușa casei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 ianuarie 2024 online.