Poftiti In Dobrogea Episodul 9 Integral 24 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea episodul 9 online

Telespectatorii au avut parte de un moment de-a dreptul savuros în poftiti in dobrogea episodul 9 integral 24 ianuarie 2024. Înainte de culcare, Sonny Medini s-a gândit să le facă celorlalți o farsă neașteptată. Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 9 online 24 ianuarie 2024.

Invitatul lui nea Marin a avut grijă să ia o pungă cu cremă maro de rom când a fost la fabrica de biscuiți. Italianul a așteptat ca toată lumea să se pună la somn, iar la miezul nopții a trecut la fapte.

„După cină ajungem la cazare. Și m-am gândit la o șmecherie tare pentru nea Marin. Hai să vezi ce îți fac mâine. Pe la 12 noaptea așa, când toți colegii dormeau, le-am pus o capcană foarte frumoasă. Abia aștept să vină dimineața și să vezi cum înnebunește nea Marin”, a mărturisit Sonny Medini.

Poftiti in Dobrogea Episodul 9 de pe 24 Ianuarie 2024

Așadar, patronul circului Belucci s-a apucat să dea cu ciocolată maro pe ușile colegilor săi, sperând că îl va enerva pe nea Marin a doua zi.

Nicolai Tand, Capet, Ilona Brezoianu, Radu Bucălae și Rikito Watanabe au avut parte de o surpriză de proporții în ultima zi la nea Marin când au văzut ciocolata de pe mânerele ușilor. Încă de la primele ore ale dimineții, gazda emisiunii a dat trezirea tuturor.

Ilona Brezoianu a cedat psihic și a început să plângă în episodul 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024. Aceasta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a făcut dezvăluiri neașteptate.

Ilona Brezoianu a „răbufnit” de la primele ore ale dimineții, chiar în ziua spectacolului. Actrița a dat cărțile pe față, după ce nea Marin a trimis-o la un loc de joacă pentru copii din Neptun. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 9 online 24 ianuarie 2024.

Vedetele nu au scăpat de muncă în ultima zi alături de gazda emisiunii. Acestea au luat micul dejun și au discutat despre lucrurile pe care trebuie să le pună la punct: scena și momentele artistice.

Radu Bucălae, Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Rikito Watanabe, Capet și Sonny Medini au fost luați prin surprindere de nea Marin de la primele ore ale dimineții. Cei șase nu au avut parte de momente de liniște și relaxare, așa cum se așteptau, ci au primit noi responsabilități de îndeplinit.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 9 reluare 24 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

Presiunea și oboseala și-au pus amprenta asupra invitaților lui nea Marin. Așadar, reacțiile nervoase nu au întârziat să apară pe micile ecrane ale publicului. De data aceasta, Ilona Brezoianu și-a ieșit din fire. Puțini au avut ocazia să o vadă așa. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 9 online 24 ianuarie 2024 complet.

Ilona Brezoianu a cedat psihic și a „explodat” de nervi în episodul 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024. Actrița nu a mai ținut cont de nimic și a început să își spună supărările, chiar în fața colegilor.

„O să fie foarte aglomerat pentru că toată lumea merge spre Vamă. Nu mai am chef să stau pe drumuri! Am început să plâng de nervi. Voiam și eu să mă spăl pe cap înainte de spectacol. O să stăm pe aici 7 ore, o să ne aducă să ne spălăm 10 minute și după dansezi”, a mărturisit ea.