Acces Direct 25 Ianuarie 2024 Complet Sezonul 31 Episodul 14

acces direct 25 ianuarie 2024
Valentin ne supne la acces direct 25 ianuarie 2024 ca a rămas văduv în urmă cu câțiva ani, iar de atunci își crește singur fiica și un nepot. În prezent, bărbatul a rămas fără cei doi copii, după ce au fost luați de cei de la Protecția Copilului și duși în centre de plasament diferite.

Soția lui Valentin și implicit singurul sprijin al bărbatului a murit în urmă cu câțiva ani. De atunci, bărbatul spune că trăiește un coșmar, după ce a rămas și fără fata lui, dar și fără un nepot, care era în grija partenerei, un băiat tot în vârstă de 13 ani.

Acces direct 25 ianuarie 2024 reluare

Valentin spune că a făcut eforturi disperate ca fiica lui să nu ajungă într-un centru de plasament, dar pentru că la acel moment nu avea condiții, Daria a fost luată și separată de tată, de care adolescenta era atașată. În prezent, copila este dispărut. În ziua respectivă, a plecat la școală, dar nu s-a mai întors.

„M-am opus atunci când a vrut să îi ia de la școală, a vrut să îi ia. A venit. Deci, a venit fata acasă și că o bătuse o îngrijitoare și o dezbracă și că le pune să facă masaj la copii, îngrijitoarele le pun să facă masaj. M-am dus la domnul director și a venit adjunctul și a spus că nu e adevărat (…) Deci, eu când m-am dus la poliție am spus că uite ce s-a întâmplat, că e vânătă pe mână. M-a trimis la Alexandria”, a declarat Valentin, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 ianuarie 2024 online.

Acces direct reluare din 25 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Valentin spune că a făcut tot ce i-a stat în putință ca fiica lui și nepotul să nu ajungă în grija statului, așa că, a renunțat să lucreze cu ziua și s-a angajat. Între timp, a făcut și modificări în locuință, astfel încât să le poate asigura condiții, dar în zadar. Nepotul este într-un centru de plasament, în timp ce fiica lui este de negăsit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 ianuarie 2024 online.