Survivor Romania All Stars Epsiodul 6 Reluare 25 Ianuarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Un nou joc îi așteaptă pe concurenți in aceasta seara la survivor romania all stars episodul 6 online 25 ianuarie 2024, cel pentru recompensă. Iar miza va fi una care-i va face să dea totul pe traseu: o cafea și trei brioșe cu ciocolată. Cine va reuși să câștige și să-și asigure doza de energie, dar și cine va avea parte de o accidentare neplăcută, vom descoperi curând. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 6 integral 25 ianuarie 2024.

În doar câteva ore, Faimoșii vor reveni în Consiliul tribal pentru a face nominalizările care vor decide cine merge la Duelul de eliminare. ”Votul te poate trimite acasă. Toată lumea se împrietenește cu toată lumea, doar să nu fie votată”, va declara Jador înainte ca tribul să-și facă propunerile. Cine va merge la duel și cine va pleca acasă, puteti vedea mai jos live si in reluare!

Survivor romania all stars episodul 6 de pe 25 ianuarie 2024

În ediția de ieri, la finalul jocului pentru imunitate, Jador a vrut să facă o glumă și a aruncat-o pe Maria Lungu în apă. Concurenta a izbucnit în lacrimi, spunând că s-a lovit, iar Jador i-a cerut scuze mai târziu.

Acum, Faimosul a recunoscut că a fost o glumă copilăroasă, crezând că toată lumea va râde, neștiind că Maria Lungu este „atât de sensibilă”.

După intrarea de ieri a Elenei Marin în noul sezon Survivor, Zanni Ana Porgras și-au dat cu părerea în legătură cu motivul întoarcerii sale în competiție. Cei doi consideră că ar putea fi o răzbunare de-a ei, pentru sezonul în care a participat. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 6 online 25 ianuarie 2024.

Roxana Nemeș s-a accident la scurt timp după ce a intrat pe traseu, împotriva Lolei. Faimoasa a continuat cursa, dar a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale.

​Roxana Nemeș a izbucnit în lacrimi, în timp ce era condusă către ambulanță: „Mă doare de nu mai pot!”.

La finalul jocului pentru recompensă, Roxana Nemeș revine alături de echipa sa. Faimoasa poate reveni în tabără, în ciuda accidentării pe care a suferit-o.

​„Mi-e ciudă că m-am lovit aiurea. Nici măcar nu era greu traseul, încât să zic a meritat să mă lovesc. Nu! Chiar mi-a plăcut foarte mult și m-am bucurat foarte mult, că eram în față. Am zis că acum e momentul să dau tot și am dat tot, până am căzut cu totul.

Jador este dezamăgit de faptul că echipa din care face parte a pierdut din nou și recunoaște că Războinicii sunt mai buni decât ei.

Curg reproșurile în tabăra Faimoșilor, după înfrângerea care va trimite un concurent acasă: „Nemeș e pământ cu flori”. Jador a intrat în vizorul lui Zanni: „Vrei să dai bine acasă”

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 6 in reluare 25 ianuarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Zanni susține că Roxana Nemeș nu are ce căuta în competiție, deoarece nu se descurcă pe traseu și, mai mult decât atât, orice mic impediment devine o adevărată provocare pentru ea și un motiv de plâns.

Cătălin Moroșanu își asumă o posibilă votare din partea coechipierilor săi și, implicit, posibilitatea de a pleca acasă. De asemenea, Elena Ionescu îi îndeamnă pe toți să fie asumași și susține că știe că două fete se vor duela, pentru a rămâne în competiție.

Zanni revine și punctează faptul că Jador, deși este nemulțumit de multe lucruri, nu le spune cu voce tare în fața camerei, pentru a nu apărea într-o lumina neplăcută: „Tranșează-i tu, Jadoare! Aa, tu nu vrei să tranșezi. Tu tranșezi doar prin spate, tu vrei să dai bine acasă”. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 6 online 25 ianuarie 2024 complet.