Acces Direct 26 Februarie 2024 Sezon 31 Episodul 36

acces direct 26 februarie 2024
Mihaela și Ionuț vor să afle la acces direct 26 februarie 2024 ce s-a întâmplat cu cele două surori mai mari. Fetele au fost adoptate la vârste fragede. Copilele ar fi ajuns atunci în Cipru, iar de ani buni, familia nu mai știe nimic de ele.

Mihaela și Ionuț s-au născut în Bacău, într-o familie cu șapte copii. Cei doi încearcă să afle ce s-a întâmplat cu cele două surori mai mare. Fetele au fost adoptate la trei ani, respectiv un an, de o familie din Cipru. Acum, frații mai mici spun că vor să le dea de urmă, dar nu au prea multe detalii despre locul unde s-ar afla în prezent.

Acces direct 26 februarie 2024 reluare

Aceasta spune că mama ei i-a povestit că, de fapt, ea și Ionuț mai au două surori mai mari, care au fost adoptate de când aveau vârste fragede. Femeia le-ar fi spus celor cinci copii că nu avea cu ce să le crească, așa că, a decis că este mai bine să le dea spre adopție, ceea ce s-a și întâmplat, asta pentru că au ajuns în Cipru.

„Ele au fost date înspre adopție, în anii ’91. Familia mea locuiește în Bacău, eram cinci frați și cu ele șapte. Ei nu mi-au spus nimic, de ce au făcut lucrul ăsta, doar că le era foarte greu și mare lucru nu ne-au spus. Ele sunt cele mai mari. Ne-am spus după ce eram mai mari. Era la o vârstă la care să înțelegem anumite lucruri.

Am înțeles că au mai ținut legătura după adopție vreo câțiva ani, dar după nu, s-a întrerupt orice legătură. Ar trebuie să aibă 36 de ani și 33 de ani. Avem documentele din Cipru, de cine au fost adoptate, unde. Le aveam mama acasă (…) Ne-au spus că nu aveam ce să ne dea de mâncare”, a declarat Mihaela, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 februarie 2024 online.

Mihaela și Ionuț spun că au tot încercat să afle de la mama lor adevărul și unde s-ar afla cele două surori, dar nici femeia nu mai știe de fiicele mai mari de ani buni. Frații care le caută în prezent pe cele două fete spun că nu au o relație prea apropiată cu mama și au decis pe cont propriu să facă în așa fel încât să le găsească.

Acces direct reluare din 26 februarie 2024 online, complet mai jos

După ani întregi în care au trăit în incertitudine, Mihaela și Ionuț au aflat ce s-a întâmplat cu cele două surori mai mari. Elena și Nicoleta au fost adoptate pe când aveau trei ani, respectiv un an și au plecat cu noua familie în Cipru, în anii ’90.

Mihaela și Ionuț și-au găsit, în sfârșit, surorile mai mari. Acces Direct a făcut posibil acest lucru și le-au arătat celor doi imagini cu Elena și Nicoleta inclusiv din ziua în care au plecat din țară, împreună cu noua lor familie. Cele două fete au aflat de curând că, de fapt, mai au și alți frați. Surorile lor au în prezent 36 de ani, respectiv 33.

Elena și Nicoleta le-au trimis celor două o scrisoare, mărturind că abia așteaptă să își cunoască frații și personal, nu doar din poze. Sora mai mică a avut, la un moment dat o bănuială, că ar mai avea și alți frați, care i-a fost confirmată de Elena după ce a fost contactată de echipa Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 februarie 2024 online.