Las Fierbinti Sezonul 25 Episodul 7 Online 27 Februarie 2024

las fierbinti sezonul 25 in reluare din 2024 complet

Robi, polițistul satului din las fierbinti sezonul 25 episodul 7 online 27 februarie 2024 își va face apariția la primărie îmbrăcat în trening: „De ce nu ești în uniformă?”, îl va întreba Vasile pe un ton aspru. Explicația lui Robi va fi una simplă: „Mi-am luat o zi liberă. Pot să-mi iau din când în când o zi liberă… dacă sunt stresat. De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba? Sunt stresat că nu mă mai ajung cu banii din salariu”. Ce părere va avea șeful său despre asta, vom afla în câteva ore.

Dorel va avea o mare supărare: Gianina vrea să fie iubita altui bărbat! „Cu ce e mai mișto Giani ca mine? Eu te iubesc pe tine de mult și eu cred că sunt cel mai potrivit pentru tine”, îi va spune fratele lui Bobiță. Rămâne de văzut cum va gestiona Gianina această situație.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 7 de pe 27 februarie 2024

De mai bine de un deceniu, țara o arde pe comedie alături de cele mai îndrăgite personaje. Las Fierbinți revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor. Din februarie, Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon care va stârni hohote de râs.

O nouă modă va lua amploare în Fierbinți: jocurile de noroc. Toți sătenii vor merge la cârciuma lui Bobiță pentru șansa de a câștiga mulți bani într-un timp foarte scurt. Însă unul dintre clienți se va prinde de șmecheria din spatele aparatelor și se va răzvrăti: „Să-mi dai banii înapoi că nu merge, aparatul e stricat! Am dat de butoanele alea… am pierdut 3 milioane, dă-mi banii înapoi!”, îi va spune acesta lui Bobiță. Cum se va comporta cârciumarul în circumstanța dată, vom afla în curând. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 7 online 27 februarie 2024, fara intreruperi!

Astăzi se dă startul unei noi săptămâni pline de râsete stârnite de întâmplările celor mai îndrăgite și amuzante personaje. În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii se vor putea strânge în fața televizoarelor pentru a urmări aventurile sătenilor din Fierbinți.

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 7 reluare 27 februarie 2024, poate fi vazut mai jos

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă: „Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta.

Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 7 online 27 februarie 2024.