Acces Direct 29 Ianuarie 2024 Sezonul 31 Episodul 16

acces direct 29 ianuarie 2024
Un bărbat dun Târgu Jiu ne ni se destainuie la acces direct 29 ianuarie 2024 ca trece prin momente de coșmar, după divorțul de fosta soție. Actualul ei iubit l-ar fi amenințat cu moartea și i-ar fi creat mai multe probleme. Bărbatul i-ar fi lăsat femeii o avere estimată la aproape 100.000 euro, însă s-a ales doar cu necazuri.

Alin a divorțat de soția lui, iar ceea ce a urmat i-a întrecut orice așteptare. Bărbatul a dat de probleme, după ce femeia a început o relație cu un alt bărbat.

Acesta a decis să dezvăluie incidentele prin care trece și șocul pe care îl trăiește. Totul a început de la un apartament vândut polițiștului.

Acces direct 29 ianuarie 2024 reluare

Înainte de divorțul de soția lui, Alin a decis să îi vândă un apartament unui polițist, care acum locuiește în același bloc cu el. Problemele au început după ce acesta a început o relație cu femeia, în ciuda faptului că era deja căsătorită. Alin consideră că planul celor doi ar fi fost să îl îndepărteze pe el de ei.

De asemenea, polițistul ar fi intervenit în căsnicia lor, înainte să divorțeze, spunându-i femeii că este înșelată de soțul ei.

După ce s-au separat, soția lui Alin ar fi devenit iubita lui, iar polițistul și Alin au început un conflict. Bărbatul ar fi fost inclusiv amenințat de polițist, care i-ar fi spus că îl împușcă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 ianuarie 2024 online.

”Aventura” romantică a soției lui Alin a fost demascată de sora lui. Elena a sărit în ajutorul fratelui ei și a făcut dezvăluiri alarmante despre probemele pe care inclusiv ea le-a avut din cauza polițistului.

Sora lui Alin i-a urmărit pe cei doi și a decis să îi spună fratelui ei tot ce se întâmplă, fără ca el să știe.

”Am fost amenințată pentru că i-am spus asta. M-au așteptat indivizi în scară. Am sunat la 112, dar au venit și nu i-au făcut nimic. Am văzut-o și o bănuiam de mai mult timp. Ultima dată am văzut-o pe ea foarte agitată, îi trimitea mesaje”, a declarat Elena.

Acces direct reluare din 29 ianuarie 2024 online, complet mai jos

De peste 25 de ani, Claudia trăiește un adevărat coșmar. Femeia nu mai știe nimic de propria mamă, încă din copilărie. Aceasta a dispărut subit și nimeni nu a reușit să afle dacă mai este sau nu în viață. Claudia vrea să elucideze misterul.

O zi obișnuită s-a transformat în cel mai îngozitor moment al vieții ei, după ce mama Claudiei a plecat de acasă și nu s-a mai întors niciodată.

Femeia trăiește de aproape 30 de ani în acest mister și nu știe niciun detaliu despre mama ei. Din acest motiv, a decis să o încerce să o caute, din nou.

Claudia și-a văzut ultima dată mama înainte să plece de acasă, iar mai apoi a dispărut fără urmă. Aceasta a dezvăluit că avea un comportament foarte normal, motiv pentru care niciun detaliu nu i-a dat de bănuit că urmează să se ajungă aici. Din anul 1994, femeia nu a mai revenit niciodată acasă.

Familia Anicăi a încercat să o găsească, dar fără succes. Pe numele ei a fost emis un certificat de deces, însă nu se știe dacă a murit sau dacă este vie, având în vedere că trupul ei nu a fost găsit.

Claudia vrea să trăiască în pace și liniște ți să știe ce s-a întâmplat, cu adevărat, cu femeia care i-a dat viață.

Prietena Anicăi a făcut declarații despre tot ce știe în cazul acestei dispariții. Cu câteva zile înainte să plece de acasă, cele două au vorbit, iar Anica a spus că este îngrijorată să nu își piardă locul de muncă. Însă, nimic nu i-a dat de bănuit prietenei sale, crezând că este o discuție normală. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 ianuarie 2024 online.