Poftiti In Dobrogea Episodul 10 Reluare 29 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea episodul 10 online

De la primele ore ale dimineții, Nea Marin a început cu lecțiile de bună purtare la poftiti in dobrogea episodul 10 reluare 29 ianuarie 2024. Primul care și-a primit învățătura dis-de-dimineață a fost Rikito Watanabe, care nu a scăpat de înțelepciunea gazdei noastre. Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 10 online 29 ianuarie 2024.

Nea Marin spune în ediția din 29 ianuarie Poftiți pe la noi tocmai din Delta Dunării, de pe un hotel plutitor care îi va găzdui. A patra săptămână ne găsește la Băltenii de Jos. Cătălin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și Mădălina Badea spun Poftiți pe la noi: Poftiți în Băltenii de Jos! în cele trei ediții consecutive difuzate la a1.

Poftiti in Dobrogea Episodul 10 de pe 29 Ianuarie 2024

Vedetele, profund emoționate la poveștile de viață ale oamenilor din Băltenii de Jos: „Să n-ai apă potabilă de unde să bei”. Cătălin Cazacu, cu ochii în lacrimi când a stat de vorbă cu cea mai bătrână femeie din sat: „Nevoile ei țineau de un alt domeniu al vieții”. Ce lecții de viață le-au fost date vedetelor de oamenii din sat. Simplitatea și dorința de a munci i-a răscolit!

Vedetele au ajuns la localnici și au descoperit povești de viață impresionante. Au intrat într-o lume unde timpul a rămas pe loc. Maria Covaliu și-a deschis sufletul și a vorbit în fața camerelor de tot ceea ce ea trăiește: „Nu au fost vremurile ca acum. Pe timpul lui Ceaușescu îmi era mult mai bine, munceam la sapă, dar aveam și porc și vacă și tineret era. Acum, nu mai e… Nu mai este nici magazin, mă rog de unul și de altul să îmi ia o pâine…”, spune ea dezamăgită de realitatea din satul său.

Mădălina Badea a fost scoasă din sărite de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu. Gestul făcut de echipa „adversă” a făcut-o pe soția lui Dan Badea să își piardă răbdarea: „Mi-am notat absolut toate nevoile pe car ele aveau bătrânii la care urma să mergem”, spune ea.

În timp ce vedeta povestea nevoile fiecărei gospodării unde au fost, echipa „adversă” nu se putea abține din râs și era pusă pe șotii: „Ce să îi povestești lui nea Marin când lângă tine ai pe apă, paie și bătaie, pic, poc și zdrang, că altfel nu ai cum să le zici, care te întrerup la fiecare cuvânt”, spune ea.

Nea Marin s-a înfuriat de zumzetul făcut de cealaltă echipă și a decis să acționeze cu bățul. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 10 online 29 ianuarie 2024.

Ca să scape de bătaia lui nea Marin, care nu iartă nimic ce îi apare în cale, Riki, Sonny și Cătălin Cazacu s-au urcat în grabă pe ATV: „Cei trei, Take, Ianke și Cadîr, s-au dus direct. S-au urcați toți trei pe acest ATV!”, spune nea Marin, care umbla cu furtunul după ei.

Ajunși la cea mai bătrână femeie din sat, Riki, Sonny și Cătălin Cazacu s-au arătat deschiși să facă o faptă bună.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 10 reluare 29 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

În curtea bătrânei aveau să descopere că peisajul din jur are corespondent complementare trăirilor interioare ale doamnei Maria, uitată de copii și de nepoți, plângând și pomenind la sfârșit memoria soțului, a fetei sale și a nepoatei care în urmă cu trei luni s-a stins din viață. Singură, la un capăt de sat, dorindu-și cât mai repede să vină trecerea.

Povestea celei mai bătrâne femeii din sat a fost greu de primit în sufletele și mințile invitaților, care au asistat neputincioși la povești care ar atinge fiecare suflet. Decesele celor mai iubiți oameni și singurătatea absolută, tăcerea asurzitoare și regretele, care îi învăluie existența doamnei Maria, în vârstă de 90 de ani, sunt copleșitoare. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 10 online 29 ianuarie 2024 complet.

error: Nu copiați de pe acest site!