Acces Direct 29 Martie 2024 Complet Sezon 31 Episodul 60

acces direct 29 martie 2024
Georgian de la acces direct 29 martie 2024 trăiește un adevărat coșmar, după ce copilul său a fost luat de fosta lui soție. Bărbatul depune eforturi mari pentru a câștiga lupta împotriva femeii. În timpul în care era îngrijit de către ea, femeia ar fi maltratat-o pe fetiță și nu ar fi îngrijit-o corespunzător.

O familie trece prin clipe cumplite, în urma deciziei instanței. Georgian a divorțat de fosta soție, iar aceasta i-a luat copilul.

Bărbatul este îngrijorat de ce s-ar putea întâmpla, căci o acuză pe femeie că nu ar avea grijă de fetița lor, ba chiar ar fi violentă. Din acest motiv, a ales să lupte pentru a-și câștiga drepturile.

Acces direct 29 martie 2024 reluare

Întâmplarea are loc în Prahova. Georgian și fosta lui soție au divorțat, după o căsnicie cu foarte multe probleme, în care femeia nu ar fi avut grijă de fiica lor.

Georgian o acuză că ar fi bătut-o, i-ar fi provocat răni și nu ar fi îngrijit-o, nici măcar în momentele în care avea probleme de sănătate.

Alături de Georgian este și mama lui, care își doresc cu orice preț ca instanța să le dea dreptul de a o lua în grijă pe fetiță, spunând că mama ei nu ar fi persoana potrivită care să o crească. Femeia nu vrea au audă de acest lucru, fapt care îl face pe Georgian să își piardă din speranța pe care o are. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 martie 2024 online.

Bunica fetiței este cea care a petrecut cel mai mult timp alături de nepoțica ei și fosta ei noră, motiv pentru care știe ce comportament ar fi avut femeia față de ea. Bunica susține dorința fiului ei, de a o crește împreună de fetița lui, departe de mama lui.

Acces direct reluare din 29 martie 2024 online, complet mai jos

Familia Alinei, tânăra ucisă în Mangalia și abandonată într-o valiză de prietena ei cea mai bună, tună și fulgeră! Loredana Atănăsoaie are șanse să primească o condamnare de 7 ani de închisoare, iar mama victimei vrea să facă dreptate! Familia ei a făcut declarații halucinante, conform cărora Loredana Atănăsoaie s-ar fi pregătit să o ucidă pe Alina încă de când ar fi fost acasă, în Vaslui.

Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, urmează să își primească sentința, după ce și-a ucis cea mai bună prietenă, a băgat-o într-o valiză și a abandonat-o sub o bancă, într-un parc.

Deși procesele continuă, ultimele decizii ale instanței nu sunt deloc așa cum s-ar fi așteptat familia victimei.

Familia Alinei știe că cele două erau cele mai bune prietene, dar, în același timp, știe și cât de agresivă era Loredana Atănăsoaie atunci când erau împreună.

Din acest motiv, Alina ar fi știut ce poate să i se întâmple, după ce va ajunge pe litoral, alături de criminala din Mangalia.

Însă, tânăra a insistat să meargă la muncă, căci și-ar fi dorit să câștige bani pentru a avea la școală și la facultate, căci urma să termine liceul.

Mama Alinei știa că Loredana Atănăsoaie ar fi umilit-o și ar fi fost agresivă cu ea, având în vedere anii în care și-au petrecut copilăria împreună. Mama ei ar fi încurajat-o să nu plece la muncă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 martie 2024 online.