Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 8 Gratuit 29 Martie

romanii au talent sezonul 14 episodul 8 online

Jáde Köver din editia de astazi de la romanii au talent sezonul 14 episodul 8 gratuit 29 martie 2024 a început să facă balet la vârsta de doar 3 ani, iar un an mai târziu a intrat într-o grupă de gimnastică ritmică, cunoscută și sub numele de showdance, marcând începutul unei călătorii extraordinare în lumea dansului. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 8 de pe 29 martie 2024.

​Părinții lui Jáde au avut un rol semnificativ în dezvoltarea ei artistică. Mama sa, un designer industrial talentat, își dedică timpul liber pentru a crea costumele spectaculoase ale lui Jáde. Tatăl ei, un sculptor recunoscut, a fost, de asemenea, o sursă de inspirație pentru ea.

Pe lângă dans, Jáde este pasionată și de desen, o altă formă de exprimare artistică care îi permite să-și exploreze și să-și exprime creativitatea. Participă, în principal, la concursuri internaționale, unde își etalează abilitățile și pasiunea pentru dans.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 8 reluare 29 martie 2024

Înființat în anul 2009 sub îndrumarea antrenoarei Andreea Ignat, grupul de dans Estrada Studio a devenit o adevărată familie pentru membrele sale. Fetele, provenind din diferite familii, s-au unit sub umbrela dansului, devenind surori în artă și spirit.

​Visul lor cel mai mare este să câștige Românii au talent și să transmită un mesaj puternic publicului larg: “Prin dans, totul devine roz”. Acest mesaj reflectă viziunea lor asupra lumii, o lume în care dansul aduce bucurie, speranță și lumină.

Anul acesta, grupul a ales culoarea roz ca element principal în vestimentația lor. Rozul, simbol al compasiunii, grijii și dragostei, este o culoare profund feminină care transmite speranță și o energie blândă, iubitoare.

Încrezătoare în talentul și pasiunea lor, fetele de la Estrada Studio sunt pregătite să cucerească ediția cu numărul 14 Românii au talent. Ele știu cât de mult este apreciat dansul de către publicul telespectator și sunt hotărâte să-și îndeplinească visul. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 8 de pe 29 martie 2024 fara reclame.

José Almar, un argentinian de 39 de ani din Buenos Aires, a ajuns în România în 2012. Inițial, vizitele sale erau scurte, venind doar pentru weekend-uri la diverse festivaluri de dans. În 2013, însă, viața lui José a luat o întorsătură neașteptată când a întâlnit o româncă cu care a început o relație. Deși relația lor s-a încheiat după 7 ani, José a ales să rămână în România.

În inima New Mexico, SUA, la vârstele de 37 și 43 de ani, trăiesc doi artiști extraordinari, Nick și Lindsay Williams. Nu sunt doar parteneri de viață, ci și colaboratori într-o varietate de discipline artistice.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 8

​Cunoscuți sub numele de “Sideshow Opera”, Nick și Lindsay combină muzica country cu cea clasică, adăugând cascadorii și performance-uri periculoase pentru a crea o experiență unică pentru public. Spectacolul lor este o simfonie de sunete și imagini care îmbină armonios arta și aventura.

Lindsay nu este doar o jumătate a duetului “Sideshow Opera”, ci și o artistă vizuală de succes. Sub numele de “Lindsay D. Williams Art”, ea vinde picturi originale, reproduceri, autocolante, tricouri și cărți de tarot. Creativitatea ei nu cunoaște limite, iar arta ei reflectă această diversitate. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 8.