Acces Direct 3 Iunie 2024 Online Sezon 3 Episodul 101

acces direct 3 iunie 2024
Gherghina trece prin momente dificile la acces direct 3 iunie 2024 după ce fiii vitregi vor să o dea afară din casă. Femeia a locuit alături de răposatul ei soț, iar acum, riscă să rămână pe străzi. Cu toate că ar avea un act de vânzare cumpărare asupra proprietății, se judecă în tribunal pentru a-și recupera partea.

Gheorghina este într-o situație dificilă din cauza copiilor vitregi. După decesul celui de-al doilea soț, femeia nu se poate bucura de casa în care a locuit mai mulți ani. A fost acuzată că a falsificat actele, iar acum este în proces.

Acces direct 3 iunie 2024 reluare

După decesul primului soț, Gheorghina a decis să se recăsătorească. Aceasta s-a mutat la partener, iar timp de mai mulți ani au locuit în casa bărbatului. Cu un an înainte de deces i-a fost făcut un act de vânzare cumpărare asupra proprietății. Expertul le-a cerut și un donator pentru oferirea unor bani.

Astfel, fiul femeii s-a ocupat de problemele administrative și i-a dat suma, cu condiția de a renunța la dreptul asupra casei sale. Locuința ei a rămas pentru cei cinci copii.

„Da, am mers la notar și mi-a făcut act. Cu vreun an și jumătate înainte să moară (nr. soțul ei). Notarul mi-a spus că e nevoie de certificat fiscal de la primărie și un donator, care să doneze o sumă de bani. A cerut 10.000 de lei. Așa au zis că trebuie. L-am luat pe fiul meu, ne-am dus fără el și au zis să vină el, ca să dea banii. Copilul a zis că-mi dă banii și nu trebuie să-i dau înapoi, iar la casa veche să nu mai am niciun drept. Așa am rămas cu partea soțului”, a povestit Gheorghina la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 iunie 2024 online.

Copiii bărbatului care sunt stabiliți în Vancouver, Canada, au venit în România pentru a pune mâna pe dreptul lor. Aceștia o acuză pe Gheorghina că ar fi falsificat actele de la notar, iar semnatura folosită nu este a părintelui lor. Din acest motiv i-au deschis un proces, astfel că a fost chemată în judecată și documentul privind vânzarea a fost desființat.

Acces direct reluare din 3 iunie 2024 online, complet mai jos

„Copiii lui au venit din Vancouver din Canada și vor să ia casa. Ei au mers la grafologie și au dus semnătura, iar de acolo ei știu, ei zic că nu ar fi semnătura lor. Pentru ei nu a contat, a fost probă de la primărie. Doamna de la primărie a declarat și se află în dosar. Am fost de mai multe ori la notar și nu se poate. Nu s-a luat nimic de bază. Copiii sunt plecați de peste 20 de ani de acasă și veneau o dată la 3-4 ani. Au deschis proces pentru semnătura falsă și mi-a desființat actul de vânzare cumpărare. Mai mult de 10.000 de euro nu costă terenul”, a mai spus Gheorghina. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 iunie 2024 online.