Camera 609 Sezonul 2 Episodul 21 Online 31 Mai 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 21 de pe 31 mai 2024
Tensiunile cresc în relația lui Victor cu Eva la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 21 online 31 mai 2024, după ce acesta a mințit-o, iar ea a aflat. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 21 complet 31 mai 2024.

În timp ce stăteau pe canapea, Eva și-a început interogatoriul prin care voia să afle cum și-a petrecut, de fapt, Victor ziua. L-a întrebat cum a fost la birou, iar el a încercat să ofere un răspuns care să nu dea de bănuit: ”Cum să fie, nu a fost nimic special.”

Însă femeia voia să scoată adevărul de la el: ”Nu?! Mi s-a părut că ai stat așa… cam mult. Nu ai avut nicio ședință? Nu s-a întâmplat nimic deosebit?!”

Eva i-a arătat atunci un pasaj din cartea pe care o citea, un mesaj subtil la faptul că iubitul ei îi ascunde adevărul. Anunțul că Victor pleacă la birou a înfuriat-o pe Eva, care a ridicat tonul și a decis să dea cărțile pe față. Discuția tensionată a fost întreruptă de soneria de la ușă.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 21 de pe 31 mai 2024

La ușă era chiar Sergiu, care plănuia să îl invite pe Victor la o bere. Deranjată că rămâne singură acasă, Eva a plecat furioasă de lângă cei doi bărbați.

Eva a sunat-o apoi pe Adina, căreia i s-a confesat: ”M-a mințit, nu mi-a zis nimic. Mă minte.”

În episodul 41, Luminița a primit vizita Dianei. Aceasta i-a transmis că Victor a recunoscut copilul și nu are rost să o informeze pe Eva, de teamă ca aceasta să nu pățească ceva.

Pe de altă parte, deși Victor era convins că micuțul e fiul său pentru că are același semn ca el și bunicul său, Flori îl încuraja să facă testul de paternitate. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 21 de pe 31 mai 2024.

Însă bărbatul se teme să nu greșească din nou, cum a făcut-o cu Eva, pe care nu a crezut-o că e însărcinată cu al său copil. Dar Flori a insistat să le trateze pe ambele la fel și să facă testul.

Elisabeta Pop s-a străduit să afle noutățile și pentru că nu a reușit să scoată nimic de la Cocuța, a încercat să o intimideze pe aceasta.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 21 de pe 31 mai 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

”M-am gândit că poate îți faci bagajele. Nu pleci tu?! Am eu aerul că glumesc. Lumea bună pleacă în concedii, sărmanii care fug din cauza războiului nu. Șerban mi-a zis că poate tu pleci. Avem un război, cel al secretelor. Mi-a zis Eduard că nu ești tocmai în tabăra potrivită și că ai pus și botul la borcanul cu secrete. I-ai cerut bani lui Eduard? E adevărat?”, i-a zis ea.

Cocuța a decis să îi mărturisească secretul lui Victor: ”Are un copil cu Iulia”. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 21 online 31 mai 2024.