Acces Direct 3 Mai 2024 Complet Sezon 31 Episodul 80

acces direct 3 mai 2024
Andreea Popescu ne povesteste la acces direct 3 mai 2024 ca a avut parte de un moment dureros, când tatăl ei s-a stins din viață, apoi totul s-a schimbat în viața sa. Vedeta a devenit mai aproape de Divinitate și a început să aprofundeze anumite subiecte importante pentru sine.

Acces direct 3 mai 2024 reluare

Fata Popescu și-a pierdut tatăl în urmă cu aproape 10 ani, iar toată viața ei s-a schimbat din acel moment. Vedeta a mărturisit, în cadrul unui interviu oferit la Acces Direct că s-a apropiat de credință după moartea părintelui. Deși consideră că este creștină, a început să fie mai atentă la lucrurile care se întâmplă în jurul său și au apărut numeroase întrebări, cum ar fi viața după moarte.

Din acel moment, Andreea Popescu a început să facă mai multe cercetări și a primit răspunsurile în cărțile sfinte. Viața vedetei s-a schimbat, iar acum se poate considera o femeie norocoasă, având o familie frumoasă alături de Rareș Cojoc și cei trei copii ai lor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 mai 2024 online.

„Da, când tata a murit (nr. s-a apropiat de Dumnezeu). Credința mea era așa superficială, o credință a ames în suflet și credeam că este suficientă. De când a fost evenimentul cu tata, se fac 10 ani de când tatăl meu a trecut la cele veșnice, am început să-mi pun tot felul de întrebări: ce se întâmplă cu sufletul după ce moare și am început să caut”, a povestit Andreea Popescu la Acces Direct.

Andreea Popescu a început să citească cărțile sfinte și a găsit numeroase răspunsuri în ele. Totodată, merge mai des la biserică, se spovedește și împătășește în mod frecvent, ducând o viață în armonie. De-a lungul timpului, l-a adus și pe soțul ei mai aproape de Dumnezeu, având o familie ideală.

Cei trei copii sunt crescuți în spirit creștin, astfel că mămica îi duce frecvent la slujbe și îi educă într-un mod cât mai plăcut.

Acces direct reluare din 3 mai 2024 online, complet mai jos

„Așa cum se spune și în Evanghelie, crede, caută și vei găsi, bate și ți se va deschide. Am început să citesc și Noul Testament, mi-am găsit și un duhovnic care m-a dus pe drumul acesta, care este sensul vieții. Am început să mă spovedesc și m-am împărtășit prima oară în 30 de ani. Eu am fost cea care am avut revelații și să merg la anumite mănăstiri”, a mai spus vedeta. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 mai 2024 online.