Camera 609 Sezonul 2 Episodul 17 de pe 3 Mai 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 17 de pe 3 mai 2024

La finalul lunii trecut a avut marea premiera noului serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 17 de pe 3 mai 2024. Serialul romance de la a1, adaptare după producţia turcească Room 309, va putea fi urmărit începând din august, în fiecare vineri, de la 20:30. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 17 complet 3 mai 2024.

„De ce să te uiţi la Lasă-mă, îmi place! Camera 609? Pentru că e o comedie romantică, prima comedie romantică românească, pentru că noi ne distrăm tare la filmări, aşa că şi voi o să vă distraţi cu noi, pentru că o să fie serialul care ne va purta prin toate emoţiile. Din august, vă învităm să ne urmăriţi în fiecare vineri, de la 20:30, pe a1!”, dezvăluie protagonista proiectului, Anda Sârbei.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 17 de pe 3 mai 2024

La rândul său, protagonistul Matei Negrescu mărturiseşte: „3 miliarde moştenire, 2 lumi date peste cap şi 1 serial de miliarde! Pentru că Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante. Abia aşteptam să vă dăm întâlnire, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului, în fiecare vineri seara, la a1!”. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 17 de pe 3 mai 2024.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 17 de pe 3 mai 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu vor putea fi urmăriţi în această toamnă, în fiecare seară de vineri, la a1. #JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, din august, la a1. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 17 online 3 mai 2024.