Acces Direct 30 Ianuarie 2024 Sezonul 31 Episodul 17

acces direct 30 ianuarie 2024
Cătălin ne sune la acces direct 30 ianuarie 2024 online faptul ca locuiește într-o casă împreună cu soția lui și copilul lor, dar și cu soacra și cumnata, care, la rândul ei, are un copil. Bărbatul spune că este nevoit să întrețină toată familia, inclusiv pe sora iubitei lui, care nu ar fi vrut nici să își găsească un loc de muncă și nici să ceară ajutor tatălui copilului.

Acesta este stâlpul casei într-o familie cu șase suflete. Bărbatul locuiește împreună cu iubita lui și copilul pe care îl au împreună, dar alături de ei mai stau și soacra, dar și cumnata, care, la rândul ei, este mamă.

Acces direct 30 ianuarie 2024 reluare

Barbatul spune că ani buni i-a fost alături și cumnatei, mai ales că are un copil dintr-o relație anterioară și în prezent nu mai păstrează legătura cu fostul partener. Presupusul tată al fetiței nu numai că nu se implică financiar, ci nici nu a recunoscut copila. Ar fi refuzat să facă testul de paternitate, iar Cătălin este singurul care aduce cei mai mulți bani în casă, pe lângă soție și soacră, care muncesc și ele.

Cătălin spune că s-a săturat să își ajute și cumnata, pe care o acuză că nu a încercat deloc să iasă din această situație delicată. Chiar dacă ar fi putut să se intereseze pentru a obține un ajutor social, bărbatul spune că sora iubitei lui nu a făcut nimic în acest sens și că tot de la el așteaptă bani. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 ianuarie 2024 online.

Cătălin a povestit că nu mai poate să își întrețină familia și că își dorește ca sora iubitei lui să muncească și ea pentru a se ocupa de fiica ei. Fetița nici nu a fost recunoscută de tată, iar Ciprian, presupusul părinte al copilei susține că nu a avut nicio legătură cu femeia respectivă.

Ciprian spune că este singurul care aduce bani în casă și că trebuie să se ocupe inclusiv de fiica cumnatei lui. Fetița nu este recunoscută, iar presupusul tată al copilei nici nu vrea să facă testul ADN.

Acces direct reluare din 30 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Cătălin spune că bărbatul cu care sora iubitei sale a avut o relație duce o viață bună, în timp ce el este nevoit să o crească și pe fiica bărbatului. Ciprian spune că nu are nicio legătură cu femeia respectivă și că nici nu ar fi tatăl copilului, chiar dacă de sărbători a mers cu daruri la familia lui Cătălin și în special pentru nepoata lui.

Ciprian spune că familia lui Cătălin i-a cerut ani buni socoteală pentru ceva ce nu a făcut. Bărbatul este convins că nu este tatăl fetiței, de aceea, spune că a refuzat de fiecare dată să facă testul de paternitate. Chiar și așa, Ciprian spune că, dacă ar afla că fetița este a lui, și-ar asuma rolul de părinte. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 ianuarie 2024 online.