Acces Direct 30 Mai 2024 Sezon 31 Episodul 99

acces direct 30 mai 2024
Ionela se află într-o situație disperată la acces direct 30 mai 2024! Cumnatul i-ar fi luat copiii și casa. Femeia în vârstă de 39 de ani a solicitat ajutorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, dar nu a primit sprijin. Iată ce mărturisiri a făcut aceasta!

Acces direct 30 mai 2024 reluare

O mamă din județul Dolj se află într-o situație cu adevărat disperată, deoarece, după decesul soțului ei, cumnatul ar fi preluat casa și copiii. Acum, Ionela plânge în fața porților cumnatului, dorindu-și să-și vadă cei doi copii și să-i recâștige. Un copil de-al ei este major, iar acum își poartă singur de grijă.

Femeia în vârstă de 39 de ani a solicitat ajutorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, dar nu a primit sprijin.

Ionela se confruntă cu o situație de coșmar, după ce cumnatul ei i-a luat copiii și casa. Rămasă singură și copleșită de datorii după moartea soțului, femeia de 39 de ani a apelat la ajutorul cumnatului său și al iubitei acestuia pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi.

După ce s-a întors din Germania în luna ianuarie a acestui an, Ionela a descoperit că cumnatul ei refuză să-i dea copiii și nu o mai lasă să intre în propria casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 mai 2024 online.

„Eu am rămas singură după moartea soțului, cu multe datorii și fără sprijin. La un an și ceva după ce am muncit cu ziua, eu am luat legătura cu cumnatul meu și cu iubita lui, pentru a mă ajuta cu cei doi copilași. Eu i-am lăsat la cumnată și îi mai luam și eu acasă. Am plecat din țară, unde am stat 3 luni în Germania și copiii au rămas în grija lor. Eu am pensie de urmaș după soț și le-am lăsat toți banii pentru copii. Când m-am întors, pe 24 ianuarie, ei nu au mai vrut să-mi dea copiii la telefon. Ei nu mi-au dat copiii și nici nu m-au lăsat să intru în casa mea”, a spus ea.

Acces direct reluare din 30 mai 2024 online, complet mai jos

Cumnatul și cumnata Ionelei au intrat în direct prin telefon și s-au apărat, după ce femeia a făcut acuzații grave la adresa lor. Cumnata acuzată a declarat că ea nu i-a făcut nimic Ionelei, iar copiii ei nu își doresc să se întoarcă la mamă.

Pe de altă parte, Florin, cumnatul femeii în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că locuința este cumpărată de mama lui, nu de fratele său decedat. Femeia ar fi refuzat să facă acte pe casă, deoarece a trebuit să apară pe acte cei patru copii, doi din prima căsătorie, ea și copiii săi. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 mai 2024 online.