Acces Direct 31 Ianuarie 2024 Sezonul 31 Episodul 18

acces direct 31 ianuarie 2024
Maria susține la acces direct 31 ianuarie 2024 că de o bună perioadă trăiește un coșmar, după ce a luat bani împrumut pentru iubitul ei cunoscut în mediul online, ca în final, bărbatul să dispară și să aibă relație cu altcineva. Femeia este disperată, căci are de crescut și un copil, dar și rate lunare de plătit.

A crezut că și-a găsit liniștea, dar avea să fie începutul calvarului. Maria l-a cunoscut în mediul online pe cel care i-a fost iubit, dar după ceva timp, bărbatul s-a făcut nevăzut cu banii ei și a început o altă relație.

Maria și fostul iubit au vorbit o bună perioadă pe TikTok, iar mai apoi conversația lor s-a mutat pe Facebook. Cei doi au decis să fie împreună, iar bărbatul a asigurat-o că își dorește o familie. Amândoi au copii din relațiile anterioare și au decis că le este mai bine împreună. Totul a fost frumos, potrivit declarațiilor femeii, până când iubitul i-a cerut bani, așa că, a mers la ghișeu și a retras 40.000 de lei, bani pe care i-a dat bărbatului.

Aceasta spune că la o săptămână distanță de când i-a dat iubitului toți bani, bărbatul a început să fie rece cu ea, fiind plecat în străinătate la muncă. Cei doi vorbeau tot mai rar, iar la un moment dat, s-a afișat cu o altă femeie în mediul online. Maria este disperată, căci spune că mai are 300 de lei în cont, dar și o rată de plătit și să o crească pe fiica ei.

Acces direct 31 ianuarie 2024 reluare

Femeia a refuzat să intre live, în cadrul emisiunii Acces Direct, dar a stat de vorbă cu unul dintre reporteri. Mama fostului iubit al Mariei este supărată că fiul ei a ajuns într-un scandal fără precedent, asta după ce a fost acuzat că i-a întins o cursă femeii și a păcălit-o. Femeia spune că, de fapt, nu a fost nimic între fiul ei și Maria, iar relația lor era una doar de prietenie, nicidecum nu ar fi fost împreună.

Ba mai mult, fosta soacră a mai declarat că Maria i-a făcut un cadou fiului ei, mai exact un telefon în valoare de 8.000 de lei și nimic mai mult. În opinia femeii, Maria este cea care caută răzbunare, pentru că nu fiul ei nu a vrut o familie cu ea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 31 ianuarie 2024 online.

Mama fostului ei iubit a mai spus că, de fapt, femeia avea datorii în București și că de aceea a împrumutat bani de la bancă. Maria are o altă versiune și susține că dacă lucrurile stăteau așa, putea să meargă singură să scoată banii și să își plătească datoriile. De altfel, tot Maria este cea care are dovezi că i-a trimis sume importante fostului partener.

Acces direct reluare din 31 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Alina și Cătălin, doi angajați care lucrau la Ferma Dacilor, sunt suspecții lui Cornel Dinicu. Patronul crede că amândoi ar fi dat foc pensiunii, mai ales că erau cunoscuți în rândul colegilor drept oameni care provoacă scandaluri, mai ales după ce consumau alcool peste măsură.

Cornel Dinicu i-a bănuit pe doi dintre angajații lui că ar fi provocat incendiul de la Ferma Dacilor. Această ipoteză pare că se conturează tot mai mult, având în vedere istoricul celor doi. Au lucrat la o fermă din Mizil, dar au ajuns să fie goniți, după ce făceau scandal și acolo.

Maria a lucrat împreună cu Alina și Cătălin la o fermă din Mizil, acolo unde tăiau la vie. Femeia spune că nu era zi în care cei doi să se certe și că de fiecare dată, se ajungea la amenințări și injurii. Maria a povestit că nu au avut probleme cu ceilalți colegi, dar la un moment dat, patronul a decis să îi alunge, săturat fiind de scandalurile zilnice. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 31 ianuarie 2024 online.