Poftiti In Dobrogea Episodul 12 Complet 31 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea episodul 12 online

Nea Marin continuă să fie supărat pe cei trei „obraznici” la poftiti in dobrogea episodul 12 online 31 ianuarie 2024, după ce i-au stricat repetițiile. Iată ce condiție le-a pus coregraful lui Sonny, Riki și lui Cătălin Cazacu ca să îi ierte! Cel din urmă a sărit de bucurie când a văzut că vorbește cu ei. Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 12 online 31 ianuarie 2024.

O nouă zi, o nouă încercare din partea lui Sonny Medini, Rikito Watanabe și a lui Cătălin Cazacu să-l îmbuneze pe nea Marin și să îi câștige iertarea. Cei trei s-au prezentat pe ponton, acolo unde coregraful era în focul repetițiilor pentru spectacolul final din Băltenii de Jos și l-au surprins cu un gest măreț. Iată cum a reacționat nea Marin!

Poftiti in Dobrogea Episodul 12 de pe 31 Ianuarie 2024

Ajunși pe ponton, acolo unde nea Marin repeta cu dansatorii, Sonny Medini, Rikito Watanabe și Cătălin Cazacu s-au pus în genunchi în fața gazdei emisiunii ca să își ceară scuze. Cei trei „obraznici” au venit și cu daruri.

După ce au fost trasate sarcinile, vedetele împreună cu nea Marin s-au pus pe treabă! Sonny, Riki și Cătălin Cazacu au rămas sub supravegherea coregrafului. În timp ce italianul a apelat la o metodă ingenioasă ca să facă munca mai ușoară, Riki și Cătălin Cazacu l-au înfuriat din nou pe nea Marin.

Nea Marin a dat trezirea la 7:30 și a împărțit echipele pentru ziua cea mare. Dar, Sonny Medini, Rikito Watanabe și Cătălin Cazacu aveau o ”sarcină” în plus: să arate că își doresc iertarea și să asculte de nea Marin. Iar coregraful a fost destul de clar: „Dacă unul face ceva, acolo vă las și mă descurc cu ai mei! Îmi fac spectacolul cu ei și prietenia s-a terminat!”

Dar nici bine nu s-au apucat de treabă, că Riki a și făcut prima boacănă, scăpând din brațe masa care avea un geam de sticlă. După ce i-a ascultat sfatul lui nea Marin, acela de a da geamul de sticlă la o parte, japonezul se chinuia acum să urce scările care duceau pe ponton. Pentru a face treaba mai ușoară, Sonny, cu circul în sânge, a apelat la o metodă inedită, la care nea Marin nu a avut nimic de comentat. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 12 online 31 ianuarie 2024.

În timp ce munceau pe ponton, Cătălin Cazacu i-a adresat o întrebare lui nea Marin, care avea să agite apele: „L-am întrebat la mișto dacă să aducem sus șezlonguri. El a răspuns că nu, că nu au ce să caute acolo. Iar eu l-am aprobat”.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 12 reluare 31 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

Când l-a văzut pe Riki că vine cu un șezlong în brațe, nea Marin s-a albit la față: „Ce faci cu ăsta?”, în timp ce japonezul nu înțelegea de ce coregraful țipă la el. Când și-a dat seama că Riki căzuse în capcana celorlalți doi, a strigat: „Băi, Sonny, cât de prost ești? Facem plajă aici? Tu te iei după Sonny? Ăia te folosesc mereu! Nu ți-am zis să aduci mese? Săracul, e așa de credul! Orice îi zic ăștia, el face!” Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 12 online 31 ianuarie 2024 complet.

error: Nu copiați de pe acest site!