Acces Direct 4 Martie 2024 Sezon 31 Episodul 41

acces direct 4 martie 2024
Mirela Vaida este nevoită să poarte ochelari de vedere la acces direct 4 martie 2024  si toatasăptămâna aceasta! Prezentatoarea de la Acces Direct i-a luat prin surprindere pe telespectatorii celebrei emisiuni astăzi. Din ce motiv a făcut vedeta o astfel de schimbare.

În excusivitate pentru Acces Direct, Mirela Vaida a mărturisit că a făcut o iritație la ochi, motiv pentru care timp de o săptămână va purta ochelari de vedere și va renunța la produsele cosmtice.

Cu atât mai mult, prezentatoarea TV a ținut să precizeze că acum telespectatorii o pot recunoaoște după voce, chiar dacă mai are nevoie de câteva zile pentru a se recupera complet.

Acces direct 4 martie 2024 reluare

„Sunt eu, eram răgușită săptămâna trecută, acum mi-am pus și ochelari, căci noi îmbătrânim, nu întinerim. Am făcut o iritație a ochilor, că am și ochii foarte sensibili, sunt toată o sensibilă. Am zis că nu o să mă machiez săptămâna asta și să îmi pun niște ochelari. Sper să vă obișnuiți și așa, că tot eu sunt. După voce se pare că o să mă cunoașteți, dar încă mai am nevoie de câteva zile să îmi revin”, a mărturisit Mirela Vaida, la Acces Direct.

Multe vedete de la noi din țară își fac diferite schimbări și iată că nici Mirela Vaida nu se lasă mai prejos. Prezentatoarea TV a mers în cabinetul medicului estetician în urmă cu ceva timp.

Vedeta a apelat la o procedură care ajută la estomparea ridurilor de expresie, ținând să precizeze faptul că nu merge prea des la estetician, ci numai în momentele în care are nevoie, mai ales pentru că se machiază zilnic. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 martie 2024 online.

Acces direct reluare din 4 martie 2024 online, complet mai jos

O mamă vrea să afle de ce a fost luat fiul ei de Protecția Copilului. Ce a aflat Nela băiatul ei. De unde ar fi fost luat de stat, de fapt. Ce a mărturisit, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Femeia susține cu tărie că fiul ei a fost luat pe sus de acasă, cu forța, de cei de la Protecția Copilului, chiar dacă în acte se precizează că băiatul a fost găsit la o stână. Băiatul nu locuia la ea, ci la fosta soacră.

Nela a fost anunțată că fiul ei a fost luat de stat de nașa copilului, femeia care l-a botezat. Cu atât mai mult, ea a primit un act pe care scria că băiatul a fost luat în regim de urgență, pe motiv că ar fi fost găsit la o stână.

Femeia neagă că băiatul ei ar fi fost luat de la stână. Cu toate astea, Nela recunoaște că fiul ei mai mergea pe acolo, fiind ținut cu forța de ciobani. Ea este de părere că vecinii ar fi sunat la Protecția Copilului.

Nela recunoaște că nu îl vizita pe fiul ei, ci doar vorbea cu el la telefon și îl vedea pe camera, prin intermediul apelurilor.

„Mi-au luat copilul de la fosta mea soacră. La ea stătea copilul, l-a crescut de mic. (…) Eu nu mai trăiesc cu fostul soț și de aia. L-au ținut la ei, nu mi l-au dat mie. De mic copil locuia la ei. (…) La școală nu prea mergea că știu și eu. (…) Vreo trei zile sunt de când l-au luat și nu știu unde l-au dus, nu vor să spună. L-au luat din casă. Trăia bine copilul, au zis că l-au luat de la stână, dar nu e adevărat. (…) Eu vorbeam cu el pe telefon, îl vedeam pe cameră. Nu prea mă duceam eu acolo la el”, a mărturisit Nela, pentru Acces Direct.

Copilul are 13 ani și ar fi fost obligat să muncească la stână, motiv pentru care Protecția Copilului a intervenit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 martie 2024 online.