Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 13 Online 4 Martie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Cinci perechi au mai rămas în confruntarea supremă a cuplurilor la power couple romania episodul 13 online 4 martie 2024: Eliza și Cosmin Natanticu, Oana Matache și Radu Siffredi, Ana și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Mădălina și Emi Popescu. Tensiunea crește, perechile își regândesc strategiile și sunt gata să riște tot mai mult înaintea unei probe care se va dovedi mai grea decât la prima vedere. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 13 online 4 martie 2024.

Înainte de startul acțiunii, concurenții vor fi scoși din ritm cu o surpriză extrem de emoționantă: fiecare va citi scrisoarea pe care partenerul i-a scris-o, la un moment dat, în timpul șederii în vila din Gozo. Urmează, așadar, unele dintre cele mai impresionante mărturisiri ale perechilor din competiție. Și pentru că viața de cuplu înseamnă un balans între sentimente și probleme de zi cu zi, de la momentele pline de sensibilitate, perechile vor trece la un subiect arzător: shopping-ul. Acest capitol care provoacă multe discuții în viața de cuplu va fi dus la extrem cu o probă în care fetele vor fi puse în mare dificultate.

Cea de-a cincea etapă la Power Couple România va fi inaugurată cu un… campionat de shopping viteză. Sau shopping pe bandă rulantă… la propriu! Doamnele au la dispoziție doar 5 minute pentru a recunoaște hainele partenerului în magazinul Power Couple. Nu va fi ușor, pentru că limita de timp nu e singurul obstacol. Concurentele vor fi nevoite să identifice cămășile, tricourile, pantalonii și încălțămintea partenerilor printre nu mai puțin de 300 de articole vestimentare, în timp ce fac jogging pe o bandă setată la o viteză… care transformă shopping-ul într-o experiență realmente epuizantă.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 13 integral 4 martie 2024

Prezentatorul TV și-a făcut apariția la vilă din Malta încă de la primele ore ale dimineții pentru a da o veste neașteptată. Într-o zi oarecare, competitorii reality show-ului au fost rugați să scrie câteva rânduri despre partenerul lor, iar acum a venit timpul să le si citească.

„Ca și cum ar vrea să-i transmită ceva, dar fără să-l aibă față în față, fără să-i vadă reacțiile imediat. Au trecut niște zile de la bilețelele astea! Eu o să vi le dau înapoi și o să încercăm să le citim, dacă aveți curaj”, a mărturisit Dani Oțil.

Tudor și Anamaria Ionescu au fost primii care au citit scrisorile de dragoste pe care le-au făcut unul pentru celălalt. Înainte de a inversa bilețele, cei doi au scos la iveală un detaliu care i-a luat prin surprindere pe telespectatorii.

Aceștia au declarat că nu s-au alintat niciodată, spunându-și pe nume mereu. De asemenea, cei doi au continuat să dea de înțeles faptul că nu sunt persoane romantice și nu își arată prea des afecțiunea.

Încă de la primele ore ale dimineții, cuplurile au fost luate prin surprindere de o apariție surprinzătoare la vila din Malta. Dani Oțil a adus emoții și lacrimi în ochii vedetelor chiar înainte de marea provocare a zilei.

Cel mai emoționant moment din ediția 13 Power Couple România, de pe 4 martie 2024, a fost atunci când perechile au început să citească scrisorile de dragoste de la parteneri. Anamaria Tudor și-a stăpânit cu greu lacrimile, în timp ce Radu Siffredi a scos la iveală un detaliu neștiut despre relația cu Oana Matache. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 13 online 4 martie 2024.

Al doilea cuplu care și-a mărturisit sentimentele reale prin intermediul unor declarații de dragoste este format din Radu Siffredi și iubita lui, Oana Matache. Cei doi au reușit să îi surprindă pe colegii de competiție cu dezvăluirile lor.

Distracția a fost în toi la vila din Malta, după ce concurenții au citit scrisorile de dragoste de la parteneri. În ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024, cuplurile au avut parte de o petrecere pe măsura așteptărilor.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 13 de pe 4 martie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Spiritele au început să se încingă în cadrul reality show-ului atunci când seara s-a lăsat asupra proprietății în care perechile de vedete conviețuiesc împreună. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că s-au legat relații de prietenie între cele cinci cupluri rămase în concurs.

Înainte de proba fetelor, concurenții au făcut senzație cu mișcările lor de dans pe micile ecrane ale telespectatorilor. Printre cei care au impresionat cu abilitățile de dansatori se numără Daiana Anghel, Cosmin Natanticu și Radu Siffredi.

Cuplurile s-au distrat de minune înainte de semifinala și finala Power Couple România, care vor avea loc în curând. Aceștia au băut câte un pahar cu vin în cinstea faptului că au ajuns atât de departe în competiție.

Momentul în care Daiana Anghel a început să danseze a ținut telespectatorii lipiți de micile ecrane. Soția lui chef Sorin Gonțea a făcut furori în rândul concurenților cu mișcările sale de Shakira în ediția 13 din Power Couple România de pe 4 martie 2024.

Atmosfera de petrecere și muzica bună au făcut-o pe concurentă să se dezlănțuie. Puțini știau că Daiana Anghel este o dansatoare foarte bună. Până și partenerul său a rămas surprins de ipostaza în care a văzut-o. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 13 online 4 martie 2024 integral.