Acces Direct 5 Aprilie 2024 in Reluare Sezon 31 Episodul 65

acces direct 5 aprilie 2024
Doamna Dumitra trăiește un coșmar din cauza vecinului ei la acces direct 5 aprilie 2024. Bărbatul intră în curtea ei fără să ceară aprobare și a tras mai multe cabluri, fără voia sa. În ultimii ani a făcut mai multe probleme, iar sesizările făcute către autoritățile competente nu au avut nicio finalizare.

Doamna Dumitra are multe probleme din cauza vecinului ei. Cu toate să locuiește pe același teren de peste 20 de ani, omul de afaceri pare că vrea să o dea afară, fără drept de răspuns. Acesta îi face zile amare atât bătrânei, cât și fiicei sale.

Acces direct 5 aprilie 2024 reluare

Doamna Dumitra a venit la Acces Direct pentru a rezolva situația cu vecinul care nu-i dă pace. Bărbatul nu ține cont de granițele trasate în acte și de existența gardului deoarece îi calcă mereu pământul femeii. Acesta merge des în curtea sa și a tras mai multe cabluri pentru electricitate.

În urmă cu câteva luni și-a făcut și un teren de fotbal lângă locuința femeii, unde a pus și o nocturnă. Doamna Dumitra a încercat să vorbească cu el, apoi a mers la autorități, dar nimic nu s-a schimbat. Bărbatul i-ar fi spart geamuri și ar fi furat din curtea femeii. Totodată, câinile familiei a intrat în curtea bătrânei și a omorât mai multe găini.

Bătrâna și fiica sa trăiesc un coșmar din cauza vecinului lor. Femeia a mărturisit că a făcut mai multe sesizări, dar nu a fost luată nicio măsură.

”Ne face numai probleme, nu mai pot așa, sunt femeie bătrână. Acum și-a instalat nocturnă pe gardul nostru foarte înalt. Gardul nostru nu rezistă. Problemele sunt vechi, de când trăia soțul. El intră în curte fără să ne spună, ne sperie. Ne-a dat jos gardul, și-a construit el pe fundația făcută de soțul, a traversat fire prin curtea noastră. A sărit câinele și mi-a omorât 18 păsări. Nu pot să discut nimic cu dânsul, nu pot să mă cert cu dânsul.

Am avut și trifoi, iar el a intrat cu mașinile aici. Ne-au aruncat cu ouă în cap. Nu ne lasă în pace, am apelat la primărie, dar nimeni nu ne ajută”, a spus Dumitra la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 aprilie 2024 online.

Prin apel telefonic a intrat și fiica femeii, Andreea, care a confirmat cele spuse. Tânăra susține că familia bărbatului nu le dă pace și mereu încearcă să le umilească prin diverse metode, inclusiv prin aruncarea de ouă în casa lor.

Aceasta consideră că ei vor să le ia casa și terenul, astfel că apelează la diverse moduri de intimidare, sperând că vor să plece. Andreea și-a amintit că bărbatul l-a amenințat de mai multe ori pe regretatul ei tată.

Acces direct reluare din 5 aprilie 2024 online, complet mai jos

”Intră tot timpul prin curte, sare gardul. Eu eram însărcinată cu fetița cea mică, eu am venit repede de la spital, ca să strâng hainele, el a ieșit din via noastră, unde intrase să ia mingea și m-a speriat. Eu găseam ouă sparte în curte pe decorativa casei și nu știam de unde vin, apoi să mi zică mama să vecina le aruncă la noi.

Când eram în curte și l-a aruncat în mine, a fost de umilință de intimidare. Nu ne-a propus să cumpere (nr. terenul). Când trăia tata îl amenința că mereu o să-l dea afară. Nu vrea să cumpere, vrea prin intimidare, prin funcția pe care o are”, a spus Andreea, fiica Dumitrei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 aprilie 2024 online.