Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 9 Online 5 Aprilie

romanii au talent sezonul 14 episodul 9 online

In aceasta seara la romanii au talent sezonul 14 episodul 9 online 5 aprilie 2024 e momentul în care se vor aprinde luminile pe scena unde se aduce un tribut pasiunii, unde primim dovada că viitorul e pe mâini bune. Ei sunt eroii unei națiuni, sunt cei care fac parte din generația fenomen! Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 9 de pe 5 aprilie 2024.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 9 reluare 5 aprilie 2024

Aici… visele devin palpabile, aici suntem martori la nașterea unor legende, se întâmplă un fenomen. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!
​Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.
”Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva”, va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 9 de pe 5 aprilie 2024 fara reclame.
La doar 22 ani, un tânăr din Craiova, va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat: ”ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent”.
Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel. ”În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut”, va spune Mihai Bobonete, în timp ce Andra va menționa că: ”nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron”.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 9

Cel mai iubit show de talente din România revine, iar scena este pregătită pentru toți curajoșii care vor să devină adevărați eroi în fața întregii țări! Momente incredibile, trăiri din cele mai diverse și un show care nu trebuie ratat – începe sezonul #14fenomen Românii au talent.
Veștile bune nu se opresc aici! În acest an, pe lângă marele premiu care va fi acordat momentul care va cuceri întreaga Românie, locurile doi și trei vor fi și ele recompensate!
Locul 2 va obține un premiu de 20.000 de euro, iar locul 3 va pleca acasă cu 10.000 de euro. Pe lângă aceștia, ca în fiecare an, câștigătorul premiului de originalitate va avea parte de o recompensă frumoasă, pe lângă aprecierea tuturor celor care nu vor rata niciun minut din emisiune. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 9.