Acces Direct 5 Februarie 2024 Sezonul 31 Episodul 21

acces direct 5 februarie 2024
Angela și Ion ne spun la acces direct 5 februarie 2024 ca au devenit părinți în urmă cu 44 de ani, atunci când femeia a adus pe lume o fetiță. Micuța a fost născută prematur la un spital din Alexandria, dar la atâția ani distanță, cei doi cred că, de fapt, fiica lor a fost furată din spital și dată altei familii.

Angela și Ion mai au împreună și alți copii pe lângă fiica lor, pe care au crezut-o moartă. Cei doi cred că, de fapt, fata trăiește și vor să o găsească, totul pornind de la bănuielile unui localnic, anul trecut.

Acces direct 5 februarie 2024 reluare

Angela a născut prematur o fetiță în urmă cu 44 de ani, la un spital din Alexandria. Pentru că a venit pe lume la șapte luni, medicii au dus bebelușul la incubator. Două zile a putut să își vadă fiica, iar după acest moment, i s-a spus că, de fapt, micuța a murit. Nu au primit nici certificat de deces și nici au putut să îi ia trupul acasă, pentru a îngropa creștinește.

„Am născut o fetiță, a fost prematur, au băgăt-o la incubator. La Alexandria am născut. Mi-au spus că au murit fată și am întrebat dacă mi-o dau să o duc acasă, să o înmormântez. Mi-au spus că nu e voie, certificat de deces nu e voie, mi-a făcut repede ieșirea din spital (…) Am plecat fără copil, fără hârtie și de atunci am rămas cu ideea că e moartă”, a declarat Angela, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 februarie 2024 online.

În toți acești ani, Angela și Ion au crezut că fiica lor a murit la scurt timp după ce s-a născut. Doar că, o informație le-a dat viețile peste cap. Un sătean i-a întrebat în urmă cu câteva luni dacă au cumva o fată care locuiește în Alexandria și care lucrează în poliție. Cei doi au, într-adevăr, două fiice, dar care sunt stabilitate în străinătate, de aceea, Angela și Ion au încercat să dea de fetița născută prematur acum 44 de ani.

„La Alexandria nu avem pe nimeni aici și ne-am gândit că poate să fie. Am discutat cu cetățeanul acela dacă avem o fată în Alexandria, care lucrează la poliție. Noi știm că mai avem una, dar e moartă (…) Am întrebat pe altcineva de la judecătorie și ni s-a spus că e cusută cu ață albă”, a povestit Ion, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 5 februarie 2024 online, complet mai jos

Au trecut aproape trei ani de când Monica, o tânără în vârstă de 26 de ani din Iași, a fost găsită fără suflare în fața blocului în care locuia împreună cu iubitul ei. Chiar dacă, la momentul respectiv, s-a spus că ar fi vorba de un accident, asta pentru ar fi căzut de la etajul 6, lucrurile ar fi stat altfel, de fapt.

Monica avea toată viața înainte, la 26 de ani. Tânăra urma să devină avocat și era însărcinată pentru prima dată. Avea o relație fericită cu iubitul ei, cu care și locuia împreună, dar anchetatorii îl suspectează pe bărbat că ar fi ucis-o.

În 2024, se împlinesc trei ani de când Monica, o tânără din Iași, a fost găsită moartă în fața blocului în care locuia împreună cu iubitul ei. Tânăra și partenerul ei, la rândul lui avocat, s-au întors în noaptea respectivă de la un eveniment. La acel moment, s-a stabilit, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, că între cei doi ar fi avut loc un conflict imediat după ce au ajuns în fața blocului.

În aparență, Monica și iubitul ei avea o relație perfectă, dar ar fi apărut ceva probleme între cei doi, probleme ce s-ar fi agravat în seara în care s-au întors de la evenimentul respectiv. Au parcurs drumul spre casă în 40 de minute, în condițiile în care ajungeau la apartament în opt minute. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 februarie 2024 online.