Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 1 Online 5 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Marea premieră Power Couple România La bine și la greu sezonul 1 episodul 1 online 5 februarie 2024 a avut loc în această seară de la ora 20:30 pe a1. Concurenții au avut parte de prima provocare care le-a cam dat bătăi de cap. Iată de ce „surpriză” a avut parte cuplul mai puțin norocos în această seară. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 1 online 5 februarie 2024.

În prima ediție a show-ului Power Couple România, difuzată pe 5 februarie 2024, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, și-a făcut apariția în vila din Gozo, Malta, unde cele 9 perechi de vedete vor locui împreună pe parcursul a mai multor săptămâni.

Prezentatorul începe prin a-i trimite pe bărbați să aleagă camerele în care vor locui pe parcursul emisiunii, dar pe care trebuie să le aleagă cât mai bine astfel încât să reușească să le mulțumească pe frumoasele lor partenere pe deplin.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 1 integral 5 februarie 2024

Surpriza la care nimeni nu s-ar fi așteptat este o mașină de colecție din anul 1962 care se ridică la un preț uriaș și pe care Dani le-o propune drept cameră de locuit pentru un cuplu care se oferă să doarmă acolo.

Emi menționează că nu se regăsește nici el și nici Mădălina într-o astfel de ipostază, iar Lino spune că nu și-ar dori să stea acolo, dar că nu ar fi o problemă prea mare de confort sau de situație.

Dimineața, Dani îi întâmpină pe concurenți în Camera Investițiilor unde le prezintă regulile jocului de astăzi. Fetele privesc totul prin camere, și, chiar dacă nu se află alături de ei, bărbații se simt de parcă iau parte împreună la provocare.

„Este locul care vă poate face mai bogați, dar și locul care ar puteasă vă ducă la fundul sacului! Aici puteți investi în abilitățile partenerului de viață!” le spune Dani, atrăgându-le atenția asupra deciziilor viitoare pe care le vor lua.

Astfel, prin această provocare, prezentatorul își dorește să descopere care este partenerul chibzuit și care este cel care are mâna mai largă în privința banilor cheltuiți. Provocarea din această zi se bazează pe o serie de reguli bine stabilite pe care fiecare trebuie să le respecte cu strictețe. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 1 online 5 februarie 2024.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 1 de pe 5 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Regulile sunt:

Din seif pleacă săptămânal spre fiecare cuplu câte 2000 de euro virtuali care, la finalul concursului, se vor transforma în bani reali.

Concurenții au misiunea de a investi cei 2000 de euro în probele partenerilor, iar primii care vor face acest lucru vor fi bărbații.

Scopul fiecărui cuplu este de a strânge cât mai mulți bani în timpul probelor pentru a evita riscul de a fi eliminat din competiție.

Pe lângă perechea care va avea cei mai puțini bani în pușculiță, se va mai afla o echipă propusă spre eliminare care se va stabili în funcție de locul pe care îl va ocupa la proba cuplurilor.

„Atenție mare! La sfârșitul fiecărei săptămâni, o pereche părăsește acest concurs!” le menționează Dani bărbaților pentru prima dată.

După ce fetele au aflat câteva detalii importante, transmisia către ele este întreruptă, iar Dani le reamintește bărbaților faptul că ele trebuie să răspundă la 3 întrebări din 5 posibile.

Cel mai important lucru este faptul că toate datele sunt așezate într-un „calendar al vieții” gigantic pe care fetele trebuie să se cațere până la un număr și să dea răspunsul la înălțime. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 1 online 5 februarie 2024 integral.