Acces Direct 5 Iunie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 103

acces direct 5 iunie 2024
In editia de astazi de la acces direct 5 iunie 2024 aflam ca Ionel s-a întors din Italia în luna aprilie, dar a murit la două zile după Paște. Sora lui face acuzații grave la adresa familiei lui, asta după ce bărbatul ar fi fost bătut chiar de fiul lui. Femeia este convinsă că o persoană apropiată lui l-ar fi ucis.

Acces direct 5 iunie 2024 reluare

Ionel s-a întors din Italia în luna aprilie și urma să facă Paștele împreună cu familia lui, în condițiile în care soția lui băgase actele de divorț. Moartea lui este încă un mister pentru cei apropiați, asta pentru că femeia este convinsă că a fost ucis.

În noaptea de Înviere, Ionel a plecat din casa fratelui pentru a merge la soție și copii. Bărbatul este tatăl a trei copii, doar că relațiile în familia lor nu ar fi fost atât de bune, mai ales între fiu și tată, de aceea, sora lui este convinsă că un membru din familie ar fi fost în stare să îi facă rău. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 iunie 2024 online.

„Au încercat să îl bată, să îl trimită la închisoare, pentru că ea nu mai dorea. Din câte am înțeles, și-a găsit pe altcineva și nu mai voia să îl primească în casă. Ea a depus actele de divorț în luna aprilie. Ea a depus actele, nu îl pronunțase, doar îl băgase (…) A început feciorul să îl bată. Pentru că probabil cu mama lui ținea. Când a venit din Italia în luna aprilie, el a fost bătut, s-a dus la casa soacrei să ceară ce au luat din curte și atunci l-au bătut. A mers la spital la Galați, a stat o noapte și o zi, am fost noi și l-am luat (…) Trebuia să plece pentru că îi venise citație de la Tecuci”, a declarat sora lui Ionel, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 5 iunie 2024 online, complet mai jos

Sora lui Ionel spune că fiul bărbatului îi lua mereu apărarea atunci când apăreau conflicte în familie și crede că, de fapt, tânărul și-ar fi ucis tatăl. Sora bărbatului mai spune că există o mulțime de aspecte care nu se leagă, începând de la faptul că ar fi fost plantate probe pe câmp. Ionel a fost descoperit mort la două zile distanță după noaptea de Înviere, la 200 de metri de casă, purtând alte haine decât cele cu care plecase de la locuința fratelui. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 iunie 2024 online.