Brigada Nimic Sezonul 1 Episodul 9 Integral 5 Iunie 2024

brigada nimic sezonul 1 episodul 9 de pe 5 iunie 2024

Brigada Nimic sezonul 1 episodul 9 integral 5 iunie 2024 a dus la bun sfârșit provocările din această săptămână. Giovanni, Săgeată, Carmola și Toma au fost ocupați să impresioneze o echipă de filmare de la televiziune, în timp ce încercau să rezolve primul lor caz serios: un jaf. Episoadele Brigada Nimic de luni, marți și miercuri au fost lider de audiență! Vezi mai jos in reluare noul serial romanesc brigada nimic sezonul 1 episodul 9 de pe 5 iunie 2024.

Brigada Nimic sezonul 1 episodul 9 de pe 5 iunie 2024

În timp ce Brigada a fost ocupată să gestioneze drumul ei spre celebritate și anchetarea jafului de la casa de schimb valutar, Bulgaru’ a crezut că este blestemat și a luat măsuri pentru a-și schimba norocul cu ajutorul credinței. Mafiotul s-a gândit că, prin spovedanie și mărturisirea păcatelor în biserică, ghinionul nu o să-l mai urmărească. În cele din urmă, după ce l-a întâlnit pe preotul care l-a ascultat la secția de Poliție, a fost convins că acesta l-a trădat și a decis să-l elimine.

În această săptămână, fiecare episod din Brigada Nimic a fost lider de audiență. În intervalul de difuzare al serialului, PRO TV a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 5.7 puncte de audiență și 22.2 % cotă de piață pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.7 rating și 14.5 % share. Urmariati mai jos in premiera Brigada nimic sezonul 1 episodul 9 online 5 iunie 2024..

Aventurile celor patru polițiști continuă săptămâna viitoare, când Brigada Nimic se va confrunta cu o operațiune neoficială de salvare a unui copil răpit, părinții acestuia fiind parte dintr-un grup de crimă organizată. Ce ascunde această răpire și ce legătură are tatăl copilului cu această situație, vedem luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la pro.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume brigada nimic sezonul 1 episodul 9 online 5 iunie 2024

Toma (personaj interpretat de actorul Nicu Banea) a fost polițist local în satul natal. A ajuns în București după ce a fost transferat la cel mai rău departament de poliție posibil pentru că a deranjat câțiva politicieni locali. Este inocentul care crede că Bucureștiul este cam ca vechiul său sat. Îi lipsește experiența de teren, puțin naiv, dar foarte sincer. Crede cu tărie că, dacă își face treaba corect, la final nu va mai exista activitate criminală în București.

Patru polițiști cu atitudine și diverse probleme în carieră ajung să fie o brigadă care rezolvă cazurile pe care nimeni altcineva nu le dorește. Cu mult umor și stângăcie, Săgeată, Carmola, Giovanni și Toma sunt rețeta perfectă pentru… dezastru. Sau poate nu?

Brigada Nimic – o comedie savuroasă, care îi va face pe toți cei de acasă să se bucure de fiecare secundă petrecută în fața televizorului, începe luni! Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie brigada nimic sezonul 1 episodul 9 din 5 iunie 2024 complet..