Acces Direct 6 Februarie 2024 Online Sezon 31 Episodul 22

acces direct 6 februarie 2024
O doamnă din Vrancea acuză autoritățile că nu ar fi făcut nimic de aproape doi ani de la momentul în care în casa ei ar fi intrat cineva și ar fi jefuit-o. Hoții au lăsat-o fără suma de un miliard de lei vechi, sumă pe care fiica ei din străinătate a strâns-o, cu greu, lună de lună.

Doamna Mariana spune că banii erau trimiși de fiica sa care lucrează în străinătate. Oamenii legii ar fi venit la fața locului la momentul respectiv, au făcut verificări, au luat și amprente din locuința păgubiților, dar nici până astăzi nu ar fi fost prins făptașul.

Acces direct 6 februarie 2024 reluare

Jaf ca-n filme într-o casă din Vrancea! Un miliard de lei ar fi dispărut într-o clipă din casa doamnei Mariana. Averea pe care femeia spune că una dintre fiicele sale a strâns-o din greu s-a evaportat numaidecât. Doamna Mariana are 4 copii și se descrie ca fiind o femeie nici bogată, dar nici săracă.

“Aveam o sumă de un miliard și 200 de euro. Banii îi aveam de la o fată de-a mea care muncește. A vrut să facă și ea o casă. Și acum este tot în construcție casa. Banii îi țineam într-un sertar. Acolo i-am ținut mereu. Jaful a avut loc în martie. Pe 8 martie 2022 am depistat dimineața. S-au auzit zgomote târziu. Au călcat pe o tablă și s-au auzit. Îi țineam în camera bună, unde nu stă nimeni. Îi aveam printre lenjerii, prosoape, caiete. De 10 ani de zile e cu familia acolo și strânge și ea bani să facă o casă.”, a spus doamna Mariana. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 februarie 2024 online.

Coșmarul a început într-o seară liniștită de martie. În noaptea în care ar fi avut loc jaful, soțul Marianei ar fi auzit niște zgomote în casă, dar nu s-a alarmat. A doua zi a constatat că suma de un miliard de lei dispăruse.

“Pe geam au intrat ei. Când a venit poliția era geamul tras de nici nu ziceai … acolo lângă geam aveam o ladă. A băgat șurubelnița și a desfăcut geamul. Geam termopan. Au venit polițiștii cu câini, au măsurat. La vecina unde au sărit s-a cunoscut. Unul a luat-o pe cărare, unul a luat-o drept.”, a mai spus doamna Mariana în ediția din această seară a emisiunii Acces Direct.

Acces direct reluare din 6 februarie 2024 online, complet mai jos

Doi indivizi au fost filmați de camerele de supraveghere în timp ce se plimbau, în toiul nopții, pe stradă, și au trecut prin fața porții. Pe filmare se vede că cei doi se bucură de zăpadă dar, la un moment dat, se despart. Unul intră într-o curte, în loc ce celălalt își continuă plimbarea.

Mariana bănuiește că indivizii ar fi intrat pe unul dintre geamurile casei, ar fi cotrobăit prin camera unde erau ținuți banii și, într-un final ar fi descoperit locul în care era ascunsă averea. Au luat banii și apoi s-ar fi făcut nevăzuți.

“Da, e din sat. (…) A fost chemat la audieri. Cel puțin 10 persoane au fost duse la audieri. Le-au luat salivă, amprente…”, mai spune doamna Mariana. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 februarie 2024 online.