Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 2 de pe 6 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

În cea de a doua ediție la power couple romania sezonul 1 episodul 2 de pe 6 februarie 2024, Cristi Iacob și Gabriela au fost puși în fața marelui zid pentru a trece cu brio prima probă oficială din marea competiție a cuplurilor. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 2 online 6 februarie 2024.

Pregătită pentru prima întrebare, soția lui Cristi Iacod a da dovadă de ambiție și de mult curaj, aflând că are la dispoziție 15 minute pentru a răspunde corect la minim trei întrebări pentru a trece proba. Cuplul nu a stat mult pe gânduri și au trecut la fapte. Astfel că, prima întrebare pe care i-a adresat-o Cristi Gabrielei este:

„Câte grade erau când m-am dezbrăcat ca să fiu statuia ta la Constanța?” Imediat ce Gabriela a răspuns că erau -15 grade, Cristi și Dani au început să vorbească despre nebunia pe care a făcut-o bărbatul pentru a-i declara dragostea iubitei sale.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 2 integral 6 februarie 2024

Proba bărbaților a presupus ca aceștia să experimenteze durerile nașterii prin conectarea lor la un dispozitiv care simulează contracțiile unui travaliu.

Camera Investițiilor a fost, de această dată, ocupată de partenerele lor care au decis ce sume să investească în puterea băieților de a rezista până la ultimul nivel de durere.

Temător, dar motivat, Cătălin s-a așezat pe patul special nașterilor ascultându-l cu atenție pe Dani Oțil, care încerca să-i povestească despre puterea aparatului care urma să îi provoace durere.

„Timp de câte un minut vom avea câte un nivel al contracțiilor, evident ca în cazul contracțiilor, avem și pauze. După fiecare minut trecem la nivelul următor. Trebuie să ajungem la nivelul 9 și să reziști la 9 timp de un minut. Dacă spui <> oprim totul, dar asta înseamnă că pierdeți jocul.” este explicația pe care a primit-o Cătălin înainte de a începe marea tortură.

Plin de emoții, dar fără să vrea să arate acest lucru, Cosmin Natanticu s-a așezat cuminte pe scaun salutând-o pe doamna care se apucase deja să îi lipească accesoriile respective pe abdomen.

Actorul și-a dorit să vină și Lizi în camera cu pricina, iar dorința i-a fost îndeplinită.

„Sper că știi lucruri despre mine, atât de bine încât să fii smart!” îi spune Cosmin Elizei.

Acțiunea a început, iar Natanticu începe să se vaite de la primul nivel, Lizi avertizând telespectatorii că toleranța lui la durere este aproape 0! Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 2 online 6 februarie 2024.

Începând să cânte, Natanticu nici nu realizează că trece la nivelul doi, până când a strigat cât a putut de tare: „Cristoase, nu te cred, doamne ce doare!” urmând să înjure imediat cât a putut de mult. În tot acest timp, Lizi care se abținea din râs îi făcea aer cu un evantai spunându-i că și ea va naște natural și că trebuie să suporte.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 2 de pe 6 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Chemat în sala de „nașteri”, Radu a primit o urare care l-a amuzat. Lino i-a urat naștere ușoară, iar acest lucru l-a făcut să intre cu zâmbetul pe buze.

Fiind cuplul cu cei mai puțini bani, Radu a fost nevoit să se gândească non-stop la acest aspect și să îndure cât a putut de mult.

Primul nivel s-a dovedit a fi cât de cât ușor de tolerat, având în vedere că el a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale dureroase din cauza accidentului de motocicletă în care a fost implicat.

La nivelul 2 s-au auzit câteva strigăte de durere, dar care erau totuși controlate. Nivelul 3 a fost cel care l-a făcut să țipe cu adevărat pentru prima dată, fiind mai dureros, Radu strigând tare „Doamne”, urmând câteva înjurături una după altă.

Nivelul 4 a fost cel care l-a făcut pe Radu să transpire și să respire foarte tare. Nivelurile 5 și 6 au trecut fără ca Radu să își mai simtă fața și picioarele și fără să mai gândească. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 2 online 6 februarie 2024 integral.