Acces Direct 7 Februarie 2024 Sezon 31 Episodul 23

acces direct 7 februarie 2024
Doamna Saveta ne povesteste la acces direct 7 februarie 2024 ca trece prin momente dificile cu familia sa. Aceasta a lăsat prin contract de moștenire locuința fiului mijlociu, având clauză de îngrijire până la moarte, dar bărbatul are alte planuri. Își dorește ca părinții să plece, iar el să locuiască alături de soția sa, cea care îl învrăjbește împotriva celor care i-au dat viață.

Doamna Saveta are o mulțime de probleme cu familia sa. Fiul mijlociu își dorește ca părinții să plece din locuință, eliminând contractul făcut de aceștia, având o clauză de întreținere până la moarte.

Doamna Saveta a venit la Acces Direct pentru a cere ajutor cu privire la situația în care se află. Femeia își dorește armonie în familie, însă, fiul mijlociu vrea ca părinții să părăsească locuința lăsată moștenire. Aceasta consideră că planul îi aparține nurorii sale cu care nu se înțelege.

Acces direct 7 februarie 2024 reluare

Invitata emisiunii are trei copii, doi băieți și o fiică, astfel că a încercat să le ofere fiecăruia căte o casă, după urma lor. Bunicii au făcut un contract de moștenire și au împărțit locuința între cei doi frați pentru a o avea pe viitor, dar lucrurile nu au ajuns la un consens. Doamna Saveta a încercat să facă lucrurile cât mai bine, astfel ca moștenitorii să se bucure atât de teren, cât și de o locuință în care să trăiască după moartea lor.

”Socrii mei au făcut contract cu clauză. Între timp, în 2011 a fost iar conflictul cu copii. Tot el (nr. fiul cel mijlociu) și nora mea au schimbat, iar socrul meu a zis că „ce înseamnă asta, în loc să ne ciondănim, lasă o casă lor”, atunci le-au lăsat o casă și au schimbat contractul. Au zis să facem separat, casa jumate-jumate, ca să nu mai fie probleme. Mi-era frică că va fărama actul și să dăm ambilor copii, că altfel îl vor blestema după. Băiatul Nicolae o să înțeleagă și că va avea grijă de noi.

Mai târziu am auzit o discuție în care spunea că el și-a ales pe cei care trăiesc mai mult și nu pe cei care trăiesc mai puțin. Eu i-am pus să aleagă, nu trebuia să stea cu mine”, a povestit doamna Saveta la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 februarie 2024 online.

Fiul mijlociu își dorește să pună mâna pe casă înainte de moartea părinților săi. Acesta ar fi chemat poliția pentru intimidare, cerându-le să plece. Doamna Saveta consideră că nora este vinovată pentru comportamentul bărbatului și nu-i găsește o altă scuză. Femeia vrea să locuiască în casa ei, alături de soț, urmând ca după deces să revină băiatului.

Acces direct reluare din 7 februarie 2024 online, complet mai jos

Dosarul cu privire la moartea Monicăi, tânăra de 26 de ani care a căzut de la etajul șase al unui bloc, nu a fost finalizat. Iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu a fost plasat în arest la domiciliu și susține că femeia l-a amenințat că va recurge la un gest extrem din cauza lui. Un martor cheie face dezvăluiri incendiare, doar la Acces Direct, ce pot schimba cursul anchetei.

Moartea Monicăi, tânăra de 26 de ani care a căzut de la etajul șase al blocului în care locuia, a devenit cunoscută în ultima perioadă. Deși au trecut aproape trei ani, anchetatorii nu au finalizat cazul, însă, iubitul femeii este principalul suspect. Acum, un martor cheie a făcut mai multe mărturisiri importante în cadrul emisiunii Acces Direct.

Moartea suspectă a Monicăi, tânăra de 26 de ani găsită fără suflare, a ridicat mai multe semne de întrebare anchetatorilor. Iubitul ei, Sebastian Felecanu susține că femeia a vrut să-și ia viața, după ce l-a amenințat în nenumărate rânduri că va recurge la un gest necugetat. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 februarie 2024 online.

error: Nu copiați de pe acest site!