Survivor Romania All Stars Epsiodul 11 Online 7 Februarie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Cele două echipe de la survivor romania all stars episodul 11 online 7 februarie 2024 au învățat să conviețuiască, dar se confruntă în continuare cu o serie de discuții interne care ies la iveală tot mai des. Cei de acasă le sunt acasă la fiecare pas și trăiesc alături de ei fiecare etapă a competiției.

Seara a adus triburile față în față într-o luptă pentru provizii, dar și pentru o miză suplimentară: șansa de a alege un concurent din echipa pierzătoare care să le devină camarad pentru o zi. Războinicii s-au impus, iar o Faimoasă a plecat alături de ei în camp.

”M-au primit foarte bine, mi-au zis că au vrut să-mi dea o zi de vacanță, să scap din atmosfera echipei mele. Sunt foarte fericită. Toată lumea face câte ceva, nu pot decât să stau să-i observ, nu pot să mă bag peste ei. Sunt musafir astăzi”, a spus Ana Porgras, după ce a fost capturată de către Războinici pentru o noapte. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 11 integral 7 februarie 2024.

Survivor romania all stars episodul 11 de pe 7 februarie 2024

Vizibil dezamăgiți, Faimoșii au continuat să discute despre lucrurile care nu merg bine la ei în trib, neuitând de faptul că întregul conflict dintre Jador și Zanni le face mult rău. ”Dacă am fi mai atenți la nevoile fiecăruia, poate am funcționa altfel”, a ținut să mai spună Ștefania Stănilă.

În doar câteva ore, show-ul continuă, cu o luptă și mai aprigă – cea pentru Imunitate! Concurenții rămași în joc vor să-și asigure siguranța și șansa de a mai sta liniștiți încă o săptămână. ”Survivor e un maraton, nu un sprint. E nevoie de anduranță”, va spune TJ Miles, dorind să sublinieze cât este important ca Faimoșii să-și revină din starea în care se află. Dacă vor reuși, urmează să aflăm. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 11 online 7 februarie 2024.

Tot atunci, vom vedea dacă Războinicii pot și ei lăsa deoparte conflictul care planează, de ceva vreme, între Maria Lungu și colegii ei. ”În echipa noastră sunt două persoane care iau decizia pentru noi”, va spune ea, vizibil afectată de cum funcționează tribul. Oare pot găsi ei pacea care să le aducă o nouă victorie?

Survivor All Stars 2024 vine cu noi suprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Ana Porgras a petrecut timp în tabăra Războinicilor și spune că, deși i-a fost foarte dor de colegii săi, s-a simțit foarte bine și relaxată.

„M-am simțit foarte bine, m-am simțit foarte relaxată. Ei m-au făcut să mă simt în largul meu. Am avut câteva momente când mi s-a făcut dor de faimoșii mei, dar am încercat să mă bucur de fiecare moment împreună cu ei.

Am încercat să iau lucrurile bune de la ei, să îmi iau energia necesară pentru următorul joc”, a spus Ana Porgras.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 11 in reluare 7 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Ana Porgras a ajuns în tabăra Războinicilor, acolo unde susține că au avut loc discuții atât despre Jador, cât și despre Zanni.

Cei despre care s-au auzit cele mai multe discuții în tabăra albastră, după ce a venit Ana Porgras, sunt Jador și Zanni, iar bruneta a dezvăluit, cu sinceritate, toate detaliile.

„Războinicii îl văd pe Jador exact așa cum este el. Vreau să spun doar că îmi pare rău că am intrat în strategia lui și m-am lăsat afectată de vorbele lui ieri la joc și sper din suflet să nu se mai repete”, a spus Ana Porgras. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 11 online 7 februarie 2024 complet.