Acces Direct 7 Martie 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 44

acces direct 7 martie 2024
Iosif ne povesteste la acces direct 7 martie 2024 și-a pierdut soția cu care a fost împreună 30 de ani și și-a refăcut viața cu o altă femeie. Cei doi au fost împreună 15 ani, dar în prezent o acuză că a profitat de el și că, de fapt, l-ar fi escrocat.

Barbatul are trei fete la casele lor din prima căsnicie. După ce și-a pierdut soția, a cunoscut-o pe femeia cu care a fost împreună 15 ani. În prezent, cei doi au ajuns la despărțire, iar Iosif a acuză că l-a escrocat.

Acesta ne-a mai povestit că banii erau mereu la fosta iubită și că nu i s-a părut nimic suspect acest lucru. Din contră, bărbatul spune că a avut mare încredere în Gizela, dar s-a trezit fără niciun ban, după ce s-a asigurat că îi golește atât cardul de bancă, dar și pe cel de alimente.

Acum, Iosif, pe lângă că a declarat că a rămas fără bani, spune că s-a trezit într-o situație cel puțin neașteptată, atunci când a fost urmărit de soție. Bărbatul lua masa cu angajatele unor restaurante dintr-un mall, ceea ce a dat startul și mai multor scene de gelozie din partea femeii.

Acces direct 7 martie 2024 reluare

Viorica, cumnata lui Iosif, susține că nu avea o relație apropiată cu cei doi, dar a aflat că Gizela și-a dorit să se stabilească în Vrancea, după ce s-a despărțit de bărbat. Acum, Viorica susține că femeia s-ar fi plâns că Iosif lipsește mai mereu de acasă și că își petrece timpul în compania altor femei, aspect de la care ar fi pornit și mari tensiuni.

Viorica a declarat că nu a intervenit în relația celor doi, chiar dacă știa că au probleme și că Gizela se plângea de comportamentul bărbatului, în special pentru faptul că pleca de acasă. Cumnata lui Iosf a mai declarat că, de fapt, el era cel care voia să pună punct relației, și nu Gizela. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 martie 2024 online.

Acces direct reluare din 7 martie 2024 online, complet mai jos

Au trecut mai bine de cinci ani de când Mario încearcă să își dovedească nevinovăția. Tânărul susține că, de fapt, a fost victimă, dar a ajuns în fața oamenilor legii să fie considerat vinovat, în urma unui conflict cu un vecin, despre care spune că are legătură cu poliția din Bihor.

În urmă cu cinci ani, Mario a avut un conflict cu un bărbat care are teren chiar lângă zona în care el își lasă oile. Este acuzat că l-ar fi bătut pe unul dintre angajații lui, Dănuț, cu o bâtă de lemn. Chiar dacă a trecut atâta timp, tânărul spune că, de fapt, vecinul este cel care a pus la cale un complot, iar el a ajuns să fie considerat vinovat.

Acum, Mario spune că își dorește să se facă dreptate, mai ales că a fost condamnat la închisoare nouă luni și a avut de plătit și 12.000 de lei. Tânărul spune că nimănui nu i-a păsat că are dovezi care arată că vecinul este cel care ar fi vinovat.

Mario spune că nu este singurul care are un conflict cu același vecin și că, de fapt, bărbatul ar fi responsabil pentru că tânărul a fost condamnat la închisoare. Mario a declarat că vecinul i-a râs în față atunci când i-a spus că ar fi putea tras în răspundere, asta pentru că ar avea legături cu oameni din poliția din Bihor, care l-ar fi ajutat să scape basma curată. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 martie 2024 online.