Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 15 de pe 6 Martie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Dani Oțil a pregătit o probă dificilă pentru cuplurile din concurs la pwoer couple romania episodul 15 de pe 6 martie 2024. Se anunță o zi decisivă pentru calificarea în etapa finală a competiției. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 15 online 6 martie 2024.

În episodul de astazi, cuplurile trebuie să treacă printr-o provocare demnă de niște campioni. Dani Oțil le-a pregătit concurenților o probă foarte dificilă, iar reacțiile lor au fost pe măsura așteptărilor.

Cinci cupluri se vor întrece din nou pentru a rămâne în competiție. Presiunea și nervii vor atinge cote maxime deoarece este o zi decisivă pentru calificarea în etapa finală a concursului. Echipele trebuie să dea tot ce pot pentru a nu ajunge în pericol de eliminare.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 15 integral 6 martie 2024

Lucrurile se complică pentru concurenți. Probele de cuplu devin din ce în ce mai grele odată cu înaintarea în competiție. A mai rămas doar o săptămână până la aflarea marelui câștigător, iar emoțiile și tensiunile se resimt în casa din Malta.

Astfel, cuplurile au primit o misiune aproape „imposibilă” în ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024. Acestea trebuie să ia dintr-un bazin de apă, prin diverse metode folosind obiecte banale din jurul casei, cât mai multă apă. Ea trebuie transportată cu un umbrela, valiza, mânuși de cauciuc, majoritatea găurite, la o găleată. Găleata trebuie scoasă ca din fântână de unul dintre participanți sau de amândoi.

Efortul fizic pe care l-a depus în timpul probei de cuplu l-a afectat pe Cosmin Natanticu, în ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024. Concurentul și soția lui, Eliza Natanticu, au trecut printr-o provocare ce le-a dat mari bătăi de cap.

Deși pare foarte ușor la prima vedere, celor doi le-a fost foarte greu să ducă la final misiune. Aceștia nu au reușit să umple acvariul cu apă până la semnul roșu, lucru care i-a dezamăgit tare. Cei doi se așteptau să îndeplinească sarcinile în timpul probei. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 15 online 6 martie 2024.

Un lucru este cert, Cosmin și Eliza Natanticu și-au depășit limitele fizice. Cuplul nu a renunțat nicio secundă la gândul că pot să câștige proba pentru că își doresc enorm să rămână în competiție la finalul zilei.

Oana Matache a fost la un pas să cedeze din cauza efortului fizic depus la proba de cuplu din ediția 15 Power Couple România de pe 6 martie 2024. Lacrimi au început să curgă pe fața ei când și-a dat seama că nu poate face față misiunii „Risipitorii”.

Radu Siffredi a încercat să o încurajeze, însă efortul lui a fost în zadar. Concurenta a început să țipe la partenerul său aflându-se sub presiunea provocării.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 15 de pe 6 martie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Anamaria și Tudor Ionescu au început proba cuplurilor din ediția 15 Power Couple România, de pe 6 martie 2024, cu o presiune uriașă pe umeri. Aceștia au fost propuși la eliminare în urmă cu o zi deoarece au rămas cu 0 Euro în cont.

Așadar, cei doi sunt nevoiți să facă tot efortul pentru a câștiga provocarea „Risipitorii”. Este șansa lor de a rămâne în competiția reality show-ului. Deși au plecat încrezători în forțele proprii de la vilă, aceștia și-au schimbat părerea când au ajuns pe insula Gozo.

La fel ca celelalte cupluri, Anamaria și Tudor Ionescu au primit la dispoziție 30 de minute pentru a umple un acvariu cu apă până la marcajul roșu. Chiar dacă pare simplu de spus, misiunea nu este deloc ușoară pentru că trebuie să țină cont de anumite reguli. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 15 online 6 martie 2024 integral.