Acces Direct 8 Aprilie 2024 Sezon 31 Episodul 66

acces direct 8 aprilie 2024
Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea că au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele la acces direct 8 aprilie 2024! Florica își acuză nepoata că a lăsat-o fără moștenire!

O doamnă și fiica ei au ajuns pe străzi din cauza cumnatei și nepoatei acesteia. Florica a divorțat de soțul ei, bărbatul a murit, însă ea nu a făcut succesiunea cât timp acesta a trăit și a vrut să o facă după decesul lui, însă nu a mai putut. Ce a aflat este foarte șocant! Iată ce a declarat Florica la Acces Direct!

Acces direct 8 aprilie 2024 reluare

Florica are vârsta de 62 de ani, iar în prezent locuiește în Câmpina. Femeia a fost căsătorită 32 de ani, iar în anul 2013 a divorțat, deoarece bărbatul ei bea foarte mult, iar ea nu și-a mai dorit să trăiască cu el. Cei doi au făcut un copil împreună, iar acum fiica ei are vârsta de 27 de ani.

Ea a declarat că locuința sa a fost luată de cumnata și nepoata ei. Florica nu a putut face succesiunea, deoarece nu a avut posibilități financiare, iar din acest motiv s-a ajuns în această situație.

„Pe această casă pe care am construit-o de la 0 nu am avut autorizație. Când s-a făcut succesiunea a fost ea mandatară la notar, a venit și soțul, dar el a fost statuie. El nu a spus că are un copil cu handicap. Eu și el am făcut această casă, dar el nu a spus nimic, a fost mut”, a spus ea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 aprilie 2024 online.

Mai mult decât atât, femeia a mărturisit că nu a făcut nici partajul, asta după ce a divorțat de soțul ei. Ea a ajuns într-o situație disperată și nu știe ce să mai facă!

„În urma divorțului nu am apucat să fac partajul! Eu nu am avut posibilități! Cumnata și nepoata mea au vrut să ia această casă… ele au spus că locuința nu va fi dată copilului cu handicap, pentru că este o fată nebună și nu poate lua această casă”, a mai adăugat aceasta.

Florica a declarat că abia când s-a făcut succesiunea i s-a spus că locuința ei și a soțului ei nu mai este a ei și a fiicei sale, ci a nepoatei, deoarece a fost făcut un dosar de vânzare-cumpărare.

Și asta nu este tot! Violeta, fosta vecină a Floricăi, a intrat în direct prin telefon și a vorbit despre acest caz. Ea a fost martoră la succesiune și a declarat că locuința bătrânească a rămas la Florica, iar casa nouă a fost numită grajd și a rămas la fete.

Sora soțului Floricăi a spus că locuința a fost cumpărată legal, iar actul de vânzare-cumpărare a fost făcut înainte cu un an de moartea lui. Bărbatul ar fi lăsat moștenire casa surorii și nepoatei lui, deoarece acestea l-ar fi îngrijit înainte cu doi ani de a se stinge din viață.

Acces direct reluare din 8 aprilie 2024 online, complet mai jos

S-a dat alertă în toată țara! Polițiștii îl caută pe ucigașul femeii care a fost găsită fără suflare lângă București. Pânăla acest moment nu a fost identificată identitatea victimei, dar se pare că anchetatorii au mai multe ipoteze.

O crimă șocantă a avut loc lângă Capitală! Marian, bărbatul care a găsit cadavrul pe un câmp de lângă București, a făcut declarații pentru Acces Direct. Iată ce a mărturisitacesta, dar și cine ar fi femeia ucisă!

Un nou caz de crimă cutremură România! Trupul fără viață al unei femei a fost găsit într-un sac, pe un câmp de lângă autostrada București-Pitești. Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au căutat ore în șir pe terenul unde ar fi fost aruncată femeia. Pentru a fi siguri, procurorii așteaptă rezultatul probei ADN.

Potrivit unor surse judiciare, indiciile ar sugera că victima ar putea fi o femeie în vârstă de aproximativ 38 de ani din București, dată dispărută de sora ei luna trecută. Mai mult decât atât, femeia ar avea 1,77 metri înălțime, o greutate de 57 de kilograme, fața rotundă, păr lung, negru și drept. La data dispariției, aceasta purta o geacă gri, pantaloni de trening roz și pantofi sport lila.

Zona în care a fost abandonat trupul neînsuflețit al femeii este supravegheată video. O cameră video bate înspre drumul care face legătura cu comuna Uliești.

Cu toate detaliile care au apărut până acum, deocamdată nu se știe cine este victima, căci autoritățile au deschis o anchetă care se află în desfășurare.

Marian este bărbatul care a găsit trupul neînsuflețit al femeii pe câmpul de lângă Capitală. Bărbatul a rămas șocat atunci când a găsit cadavrul pe acel drum și nu i-a venit să creadă ceea ce vede.

Acesta a declarat că vineri la amiază a găsit pe câmp trupul neînsuflețit al femeii și s-a dus de urgență la poliție, pentru a alerta autoritățile. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 aprilie 2024 online.