Clanul Sezonul 4 Episodul 8 Complet 8 Aprilie 2024

clanul sezonul 4 episodul 8 de pe 8 aprilie 2024

Bebe îi va transmite lui Costoiu un mesaj dur in clanul sezonul 4 episodul 8 complet 8 aprilie 2024, printr-un video cu Silvia: „Costoiule, n-am respect pentru dușman. Fetița mea e moartă din manevrile tale proaste. Tu n-ai fost în stare de copii ca să am ce-ți omorî, dar am femeia ta cu mine.

Ce i-am făcut până acum, i-a plăcut și ei, și mie, dar ce o să-i fac de acu în colo nu mai o să-i placă. Stai la locul tău, Costoiule, că o găsești pe bucăți. Ți-am arătat-o cheală ca să știi că e capul ei când dai de el în portbagaj”. Imaginea va fi ca un cuțit atât pentru comisar, cât și pentru fiica sa, Miruna. Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 8 de pe 8 aprilie 2024, in reluare.

Clanul sezonul 4 episodul 8 de pe 8 aprilie 2024

„Unde domnește forța, dragostea nu există. Nimic nu există, numai frică și neadevăr. Și dispreț. Nu cred că te-a iubit nimeni niciodată. Poate doar mama ta, când erai bebeluș pentru că nu știa cine urmează să fii. Poți să mă omori, nu-mi mai pasă. O lume în care indivizi ca tine au puterea, nu e o lume după care să-mi pară rău”, îi va spune Silvia lui Măcelaru după ce o va tunde și o va obliga să înregistreze acel mesaj.

Luminița va avea o vizită neașteptată din partea lui Sergiu care se va duce la ea cu mâna pe trăgaci! Lucrurile vor ieși de sub control, se vor spune cuvinte grele, iar adevărul va ieși la iveală! Despre ce este vorba și care vor fi victimele, vedeti într-un nou episod mai jos. Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 8 online 8 aprilie 2024.

Alianțele se pun la punct, iar în Clan este nevoie de cineva care să preia conducerea: „Bebe nu mai putem să ne bazăm pe nimica de la el. Dacă nu ne punem toți la un loc, acum, se umple pușcăriile de noi și ai noștri. Eu rămân ca cap și nu se face mișcare fără să treacă pe la mine. Eu am luat greșelile lui și le-am îndreptat”. Cine va avea curajul să facă astfel de afirmații, vedem în câteva ore.

„Este începutul sfârșitului și vine cu o încheiere a acestei povești senzaționale, al acestui serial fabulos…Sunt convins că va fi cu multe lacrimi la final, că oamenii vor dori în continuare să urmărească povestea asta”, a spus Denis Hanganu.

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 8 online 8 aprilie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 8 reluare 8 aprilie 2024.